INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Continuă problemele pentru Pique » Decizia luată de Xavi în privința fundașului catalan

Gerard Pique și Xavi
Foto: Imago
Gerard Pique și Xavi Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iunie 2022 18:53 / Actualizat luni, 13 iunie 2022 19:43

Gerard Pique (35 de ani) a fost înștiințat de Xavi Hernandez (42 de ani), tehnicianul Barcelonei, că își va pierde postul de titular din sezonul următor.  

Fundașul catalan a fost unul dintre cei mai importanți oameni ai formației blaugrana în istoria recentă a clubului, însă vârsta și problemele întâmpinate de fundaș în viața privată încep să-și spună cuvântul.

Noroc la repartizare! CFR a aflat cu cine poate juca în turul I preliminar Champions League
CFR Cluj
Noroc la repartizare! CFR a aflat cu cine poate juca în turul I preliminar Champions League

Xavi, decizie fermă în privința lui Pique

Potrivit Mundo Deportivo, Xavi a avut o discuție cu Pique pentru a lămuri statutul său din sezonul viitor. Astfel, fundașul de 35 de ani a fost informat că nu mai intră în planurile tehnicianului de acum înainte. 

Nevoia unei reconstrucții la club, dar și problemele fizice și extrasportive avute de Pique în ultima perioadă au reprezentat motivele din spatele deciziei luate de Xavi, anunță aceeași sursă.

Pique a absentat constant pe parcursul sezonului trecut, din cauza problemelor fizice. În ultimele 11 meciuri ale stagiunii recent încheiate, fundașul a apărut în doar două partide.

Mai mult decât atât, Barcelona s-a înțeles cu Andreas Christensen, care s-a despărțit de Chelsea, astfel că vicecampioana din La Liga are o nouă variantă pentru poziția de stoper, pe lângă Ronald Araujo și Eric Garcia, fotbaliști care deja au confirmat pe Camp Nou.

Pique, probleme în viața personală

Pique și mama copiilor săi, cântăreața Shakira, au anunțat că se despart, după 11 ani de relație, după ce fundașul Barcelonei ar fi înșelat-o pe celebra artistă. 

„Ne pare rău să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră, vă rugăm să ne respectați intimitatea. Vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată într-un comunicat emis de agenția de comunicare a cântăreței, preluat de Marca. 

Pique și Shakira au format un cuplu vreme de 11 ani și au împreună doi copii, Sasha (7 ani) și Milan (9).

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

După ce l-a transferat pe Darwin Nunez, Liverpool vrea și un jucător de la Real Madrid

Marco van Basten, fără menajamente: „Messi n-are personalitate, nu e de nivelul lui Maradona, Pele sau Cruyff”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
valyomanyd
valyomanyd  •  13 Iunie 2022, 21:17

Gluma jurnalistului (anonim..)Eric Garcia a confirmat la Barcelona :)))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează