INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CM 2022

Moment superb în Islanda - Germania » Kai Havertz a refuzat să marcheze! Totul pentru cel mai bun prieten

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 09 septembrie 2021 15:38 / Actualizat joi, 09 septembrie 2021 17:25

Germania își continuă drumul spre Campionatul Mondial din Qatar, din 2022, iar miercuri seara s-a impus în fața Islandei cu 4-0. Cel mai important moment al meciului a fost la ultimul gol și i-a avut protagoniști pe jucătorii lui Chelsea, Kai Havertz și Timo Werner.

Naționala lui Hans-Dieter Flick este pe primul loc în grupa României, cu un golaveraj de invidiat, 17-2, iar jucătorii nemți se înțeleg excelent pe teren.

Kai Havertz, gest superb în Islanda – Germania pentru Timo Werner

În minutul 89, atacantul Timo Werner a stabilit scorul final, cu ajutorul colegului de la Chelsea. Vârful a primit o pasă în careu și a șutat de la 11 metri. Mingea a fost atinsă de portar, a lovit bara și a intrat cu greu în poartă.

După gol, laudele au mers către Kai Havertz. Mijlocașul a urmărit balonul după ce a lovit bara și îl putea trimite în poartă de pe linie, însă a refuzat să o facă! A preferat să nu atingă mingea, ci să o lase să intre în poartă, pentru ca golul să-i revină lui Werner.

Moment superb în Islanda - Germania » Kai Havertz a refuzat să marcheze! Totul pentru cel mai bun prieten

Gestul lui Havertz înseamnă enorm pentru Werner. Letal la Leipzig, atacantul a avut mari probleme de adaptare la Chelsea. Sezonul trecut a înscris numai 12 goluri în 52 de meciuri și a devenit ținta ironiilor pe site-urile de socializare. În plus, Timo ratase o altă șansă uriașă, în minutul 61, când trimisese peste poarta goală din 6 metri.

Moment superb în Islanda - Germania » Kai Havertz a refuzat să marcheze! Totul pentru cel mai bun prieten
Timo Werner, ratare uriașă

Pare că relația noastră crește. Suntem prieteni și nu e ciudat să avem o relație bun. Acum o putem arăta și pe teren. La începutul sezonului, ambii am avut probleme, dar acum ne descurcăm și avem grijă unul de celălalt. Vrem să câștigăm, nu contează cine înscrie
Werner despre prietenia cu Havertz

Cum arată clasamentul în grupa României 

După șase runde, România se află pe locul 3, cu 10 puncte, la o singură lungime de poziția secundă, ocupată în continuare de armeni. Germania e lider detașat, cu 15 puncte. Pentru „tricolori”, luna octombrie vine cu două meciuri decisive: în deplasare cu Germania și acasă cu Armenia.

În ultimele două etape, naționala va avea două meciuri la prima vedere facile: acasă cu Islanda, o echipă ieșită din calcule, și în deplasare cu Liechtenstein.

VIDEO Cele mai tari momente ale lui Werner la Chelsea

Citește și: 

Respect, Lewa! Cum a reacționat Robert Lewandowski când fanii polonezi au huiduit protestul naționalei Angliei

Mirel Rădoi, prima reacție după ieșirea nervoasă a lui Marin: „Ce a spus Răzvan?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  09 Septembrie 2021, 18:07

Foarte frumos din partea lui, dar locul lui Timo Werner nu (mai) e in nationala Germaniei. Si cu Macedonia a dat pe langa minge din 7 metri singur singurel, lucru care in final a dus la pierderea meciului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează