CAMPIONATE  ·  GERMANIA

Germania vine cu SINGURA variantă pentru a salva fotbalul: „Doar așa supraviețuim”

Manuel Neuer, foto: Guliver/gettyimages
Manuel Neuer, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 16 martie 2020 19:56

Președintele Ligii germane, Christian Seifert, spune că „meciurile fără public sunt, într-un viitor cât de cât apropiat, singura șansă viabilă de a încasa bani de la televiziuni. Altfel nu vom mai avea de unde aduna 18 sau 20 de cluburi profesioniste”.

Ca și Liga 1, și Bundesliga germană își pune problema banilor. Amenințate cu o pierdere de aproape un miliard de euro în cazul în care sezonul 2019-2020 va fi înghețat, cluburile din primele două divizii și-au trimis reprezentanții la o ședință de urgență, ținută azi după-amiază la Frankfurt pe Main.

Întrunire în urma căreia președintele Ligii (DFL), Christian Seifert, a avertizat că "singura șansă de a mai primi bani din drepturile TV e aceea de a juca având porțile închise într-un viitor cât de cât apropiat. Adică atunci când epidemia de coronavirus o va permite. Este scenariul cel mai optimist posibil, singura soluție de a supraviețui, întrucât până la disputarea meciurilor cu public va trebui să așteptăm încă multe luni de acum încolo, conform previziunilor".

Seifert a mai spus că aceia care exclud disputarea partidelor fără fani „nu mai trebuie să se gândească la o Bundesliga cu 18 sau 20 de echipe, ca-n Anglia sau Spania. În cazul ăsta nu vom mai avea de unde aduna atâtea cluburi profesioniste".

750de milioane de euro ar pierde cluburile din Bundesliga dacă sezonul 2019-2020 ar fi înghețat acumLa o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (2)
Desene Animate Dublate Romana  •  18 Martie 2020, 12:21
Postat de andyandrei2015 pe 16 Martie 2020, 21:33

o sa ne fie dor de fotbal,de iesiri in parc,mall,de tot,insa asta se intampla si din rautatea oamenilor,oricum ceva putred este,a fost pus clar,de cine ,nu stim,dar o sa fie rau pt economie,oameni in general

Serios! Tu vor ești de Mall acuma? Este unul din sursele de infecție majora în România. Și tu vorbești de Mall. Mie unul nu-mi lipsește, un *** adus din America sa ia și pielea de pe om. Dacă te duci cu copilul atâta îți trebuie, iar tu vorbești de Mall. Lasă-l dracu de Mall și sa trecem peste virusul ăsta ca o sa ne moara copii, părinți. Ție îți arde de Mall, cam asta este România!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015  •  16 Martie 2020, 21:33

o sa ne fie dor de fotbal,de iesiri in parc,mall,de tot,insa asta se intampla si din rautatea oamenilor,oricum ceva putred este,a fost pus clar,de cine ,nu stim,dar o sa fie rau pt economie,oameni in general

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Sferturi: Inter-Leverkusen
Digi 1 , Look Sport, Telekom
22:00 Europa League
Man. United - Copenhaga
Digi 2, Look Plus, Telekom
Program TV complet

Liga 1