CAMPIONATE  ·  CORONAVIRUS

Italienii se inspiră de la Diego Simeone în lupta cu coronvirusul: „Încercăm să învingem cu o apărare foarte puternică”

Articol de - Publicat luni, 16 martie 2020 16:52

Italienii se inspiră în lupta contra COVID-19 din Atletico Madrid echipa lui Diego Simeone: „Ne apărăm contra virusului ca Atlético și putem să învingem orice inamic””

Italia e cel mai roșu focar de pe harta Europei și a închis aproape totul, inclusiv oamenii în case, în încercarea de a potoli extinderea pandemiei. Mass-media caută să ridice moralul populației și cu ajutorul fotbalului. A redifuzat la RAI finala CM 2006, câștigată de squadra azzurra cu Franța, iar ziarul Il Foglio a folosit performanța din Ligă a lui Atlético, care a eliminat campioana Europei. A rezistat pe Anfield pe baricade, revenind formidabil de la 0-2 la 3-2, trecând de Liverpool (3-2).

„Pare că stagnează, dar deja se mișcă"

„Noi suntem Atlético de Madrid, dacă vrem să facem o analogie cu situația acestei țări. Încercăm să învingem coronavirusul, un inamic foarte iute în acțiune, cu o apărare foarte puternică, precum a trupei lui Cholo Simeone. Totul dă impresia că stagnează, dar de fapt deja se mișcă. Acel grup de oameni pricepuți privește imposibilul în față și reușește, să ne inspirăm! Și încă o dată, echipa asta, atât de ostilă în a etala frumusețea fotbalului, a biruit. O iubesc!", a scris Alessandro Bonan.

„A pedepsit greșelile"

„Echipa lui Klopp joacă vertical, ca întotdeauna, și combină de două ori mai repede ca adversarul. Oricum, apare ceva care nu merge în jocul ei și Atlético pedepsește greșelile. The Reds sunt out și oricât de mult i-aș fi susținut, îi luăm ca exemplu. Defensiva madrilenilor, aparent la fel de fermă ca a poporului italian în aceste zile blestemate, a contracarat orice fel de inițiativă a dușmanului". 

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional:Pe nea Nelu lumea îl vedea des în vie udând butucii. Până într-o zi când mascații au venit peste el. Incredibil ce era ascuns printre rânduri Acum, tot satul râde de el
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
19:45 Handbal M
Veszprem - HC Zagreb
Digi 2
19:45 Handbal M
Kiel - Nantes
Digi 4
20:00 Fotbal, Preliminarii Europa League
Djurgarden - CFR Cluj
Look Plus, Digi 1
20:00 Fotbal, Europa League
FCSB - Slovan Liberec
-
21:45 Handbal M
Barcelona - Celje
Digi 2
21:45 Handbal M
HC Vardar - Elverum Handball
Digi 3
22:00 Fotbal, Supercupa Europei
Bayern Munchen - Sevilla
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1