INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Italienii se inspiră de la Diego Simeone în lupta cu coronvirusul: „Încercăm să învingem cu o apărare foarte puternică”

Articol de - Publicat luni, 16 martie 2020 16:52

Italienii se inspiră în lupta contra COVID-19 din Atletico Madrid echipa lui Diego Simeone: „Ne apărăm contra virusului ca Atlético și putem să învingem orice inamic””

Italia e cel mai roșu focar de pe harta Europei și a închis aproape totul, inclusiv oamenii în case, în încercarea de a potoli extinderea pandemiei. Mass-media caută să ridice moralul populației și cu ajutorul fotbalului. A redifuzat la RAI finala CM 2006, câștigată de squadra azzurra cu Franța, iar ziarul Il Foglio a folosit performanța din Ligă a lui Atlético, care a eliminat campioana Europei. A rezistat pe Anfield pe baricade, revenind formidabil de la 0-2 la 3-2, trecând de Liverpool (3-2).

„Pare că stagnează, dar deja se mișcă"

„Noi suntem Atlético de Madrid, dacă vrem să facem o analogie cu situația acestei țări. Încercăm să învingem coronavirusul, un inamic foarte iute în acțiune, cu o apărare foarte puternică, precum a trupei lui Cholo Simeone. Totul dă impresia că stagnează, dar de fapt deja se mișcă. Acel grup de oameni pricepuți privește imposibilul în față și reușește, să ne inspirăm! Și încă o dată, echipa asta, atât de ostilă în a etala frumusețea fotbalului, a biruit. O iubesc!", a scris Alessandro Bonan.

„A pedepsit greșelile"

„Echipa lui Klopp joacă vertical, ca întotdeauna, și combină de două ori mai repede ca adversarul. Oricum, apare ceva care nu merge în jocul ei și Atlético pedepsește greșelile. The Reds sunt out și oricât de mult i-aș fi susținut, îi luăm ca exemplu. Defensiva madrilenilor, aparent la fel de fermă ca a poporului italian în aceste zile blestemate, a contracarat orice fel de inițiativă a dușmanului". 

de infecție cu COVID-19 și 1.809 decese au fost înregistrate oficial în Italia până duminică seară

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional:

Donald Trump i-a oferit 1 miliard de dolari patronului de la Hoffenheim » Compania lui încearcă să obțină vaccinul anticoronavirus

Programul de dinaintea Jocurilor Olimpice a fost dat peste cap din cauza COVID-19 » Anunțul făcut azi de FIFA

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează