INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MOTHERWELL – RANGERS 1-1

MOTHERWELL – RANGERS 1-1. Steven Gerrard, nemulțumit de Rangers până la înlocuirea lui Ianis Hagi: „Am fost nevoit să îl schimb, să transmit un mesaj”

Steven Gerrard // FOTO: Imago +16   FOTO
Steven Gerrard // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 ianuarie 2021 16:38 / Actualizat duminica, 17 ianuarie 2021 17:22

Rangers, liderul din Scoția, s-a încurcat cu Motherwell, ultima clasată, în etapa a 24-a, terminând la egalitate, 1-1. Evoluția lui Ianis Hagi l-a dezamăgit pe Steven Gerrard.

Vezi AICI detalii despre Motherwell - Rangers

Cu Hagi pe teren timp de 55 de minute, Rangers s-a chinuit cu ultima clasată. Tocmai înlocuitorul românului, Cedric Itten, i-a salvat pe oaspeți de o înfrângere rușinoasă.

Steven Gerrard, nemulțumit de Ianis Hagi

La finalul meciului, Steven Gerrard, antrenorul lui Rangers, a vorbit despre egalul obținut de echipa sa, fiind dezamăgit de Ianis Hagi, Kent și Morelos, cei 3 jucători din ofensivă pe care i-a și schimbat în partea secundă.

„Nu cred că avem motive să ne plângem. Noi am apărut în meci după primele 45 de minute. Poate că meritam să câștigăm, dacă ne uităm la jocul din repriza secundă. Realitatea e însă că nu poți câștiga dacă nu te prezinți o repriză. Nu am arătat ce am pregătit. Am fost pasivi, am pierdut mingea în multe zone cheie din teren. N-am arătat calitate nici în momentele în care am mai legat câteva pase.

Cei 3 jucători din ofensivă pe care ne bazăm să creeze ocazii, să tragă la poartă, să aducă acea magie în joc nu au fost în meci în prima repriză. Am fost nevoit să fac o schimbare după prima parte (n.r. - Ianis Hagi în minutul 55), să transmit un mesaj jucătorilor. Am arătat ca o altă echipă în partea secundă, dar trebuie să avem atitudine din primul minut, nu după ce facem schimbări. Sper însă că punctul acesta se va dovedi decisiv la finalul sezonului”, a spus managerul lui Rangers la SkySports.

FOTO. Imagini tari din Motherwell - Rangers

+12 FOTO

VIDEO Gică Hagi, reproșuri în premieră pentru Ianis: „Asta trebuia să facă, dar nu se poate nimic de azi pe mâine! Nu poate fi altcineva”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Rangers, chin cu ultima clasată » Înlocuitorul lui Ianis a evitat prima înfrângere a sezonului! Cum s-a descurcat Hagi

Lovitură pentru George Pușcaș! Tratamentul nu l-a ajutat, iar internaționalul român a fost obligat să se opereze » Cât va lipsi

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
wyshan1313
wyshan1313  •  18 Ianuarie 2021, 08:23

*** *** suntem, ne meritam soarta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

searover
searover  •  17 Ianuarie 2021, 22:24

Gerrard ar trebui sa taca, cine e el in fotbal?! Un nimeni, in comparatie cu Ianis, care, dupa cum au aflat probabil si extraterestrii, DA BINE CU AMBELE PICIOARE

ortega
ortega  •  17 Ianuarie 2021, 20:38

Eu cred că Regele dă bani la Rangers să-i ţină nulitatea acolo . În România sunt cel puțin 10 juniori mai buni decât umflatul ăsta , doar că e fiul lui tac-su ... Nu mai vorbesc de estul Europei , că sunt 10 000 cel puțin . Și nu mai e așa tânăr , că alții la 22 de ani sunt legende ... Prințișorul va fi promisiune ( a lui taică-su) și la 30 de ani ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close