INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Gest impresionant al unui star de la Manchester United: 22 de milioane de euro pentru a oferi oamenilor de mâncare

Marcus Rashford. foto: Getty Images
Marcus Rashford. foto: Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 13 iunie 2020 16:56

Marcus Rashford (22 de ani), starul lui Manchester United, a inițiat o campanie de strângere de fonduri la începutul pandemiei pentru a ajuta persoanele defavorizate în Marea Britanie.

Când pandemia a început să lovească Europa, Marcus Rashford (22 de ani) a lansat și el o campanie de ajutorare împreună cu FareShare, o organizație caritabilă care luptă împotriva malnutriției. Voia să ofere oamenilor nevoiași mâncare.

Inițial, a strâns 134.000 de lire (150.000 de euro) din donații, sumă completată de starul lui Manchester United până la 400.000 de lire (450.000 de euro). La acea vreme, și-a stabilit o țintă: "Îmi doresc ca până la sfârșitul lui iunie să strâng fonduri pentru a oferi trei milioane de mese persoanelor vulnerabile din întreaga Marea Britanie".

Însemna o sumă foarte mare, 20 de milioane de lire (22,3 milioane de euro). A reușit mai repede decât se aștepta. "Am o veste mare, băieți! Ne-am atins obiectivul. Am strâns banii pentru acele trei milioane de mese", a anunțat Rashford pe Twitter. "Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin".

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când porți mască

Citește și alte știri din Premier League:

Primul arbitru străin în Premier League! Este un australian de 33 de ani

Liverpool, formă de zile mari înainte de revenirea Premier League » Victorie cu 6-0 în cel mai recent meci

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
kamouniyak
kamouniyak  •  14 Iunie 2020, 14:59

Deci a strans-o din donatii....Chiar ma gandeam ca a avut inima asa de mare incat sa-si doneze salariul pe 1 an si jumatate. Ma gandesc ca ar fi ca si cum as dona eu vreo 300 de milioane. Diferent ae ca eu din aia traiesc,iar el in fiecare an o sa faca tot atat surplus. Asa....ca sa ceri de la altii donatii si tu sa pui 300 de mii....mi se pare o mare tampenie. Cu restul ce face? Nu sunt destule elicoptere se Ferrari-uri in curtea din spate???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează