INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Primul arbitru străin în Premier League! Este un australian de 33 de ani

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iunie 2020 11:07

Australianul Jarred Gillett s-a remarcat prin prestațiile din Championship și experiența VAR, devenind o soluție în calendarul încărcat al finalul de sezon de Premier League.  

Premieră în Premier League. Un arbitru străin va fluiera meciuri pe finalul acestui sezon, care se va relua miercuri. Jarred Gillett e cel mai bun australian în ultimele patru stagiuni și s-a remarcat la partidele conduse în Championship. 

Mike Riley vrea să-l promoveze! Centralul de 33 de ani ar urma să primească însă meciuri de mai mică importanță, în rundele de sfârșit ale campionatului.

 A arbitrat 23 de meciuri 

Gillett a venit în 2019 în Regat, unde studiază la John Moores University din Liverpool un curs de cercetare post-doctorat în paralizie cerebrală. „Are un stil autoritar de a dirija partidele și deja și-a câștigat respectul jucătorilor", l-a caracterizat Daily Mail. 

Australianul are 23 de partide oficiate la centru în actuala stagiune, între care câte una în Cupă și Cupa Ligii plus 18 în Championship. 

Citește și alte știri din Premier League:

Salariu fabulos pentru Virgil Van Dijk! Salah nu va mai fi cel mai bine plătit jucător al lui Liverpool

Gluma despre COVID-19 l-a costat scump » Dele Alli, suspendat și amendat de Premier League

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează