INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Salariu fabulos pentru Virgil Van Dijk! Salah nu va mai fi cel mai bine plătit jucător al lui Liverpool

Virgil Van Dijk, superfundașul lui Liverpool, va primi un spor de 22% la salariu. foto: Guliver/Getty Images
Virgil Van Dijk, superfundașul lui Liverpool, va primi un spor de 22% la salariu. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 12 iunie 2020 09:57

Virgil Van Dijk, superfundașul lui Liverpool, va primi un spor de 22% la salariu, până la 12,7 milioane de euro pe an, pentru cinci sezoane. Va câștiga cu 10 la sută mai mult ca Mohamed Salah. 

A fost cel mai scump fundaș din lume, prin transferul de 84,65 milioane € de la Southampton din 2018. Cel mai bun fotbalist, ales de FIFA și UEFA, în sezonul trecut. Și devine și lider al salariilor la Liverpool. Virgil van Dijk îl detronează pe Mo Salah, urmând să câștige cu 10 la sută mai mult ca golgeterul egiptean. 

The Sun a aflat că stoperul olandez va semna un nou contract cu echipa lui Klopp. Pentru următoarele cinci sezoane pe Anfield, va încasa 63,5 milioane de euro în total!

Van Dijk, 16,2 milioane pe an la PSG?! 

Internaționalului de 28 de ani i s-a oferit o mărire cu 22% a acordului actual care îi garanta „doar” 180.000 de lire sterline săptămânal

Virtuala nouă campioană a Angliei a vrut să-l îndepărteze de tentația unei mutări la PSG, dispusă, înaintea pandemiei, să îi achite în plus 100.000 de pounds pe săptămână. Noua înțelegere va fi, probabil, anunțată oficial după încheierea campionatului.

Van Dijk, 4 goluri și 2 assisturi în 42 de meciuri în acest sezon, are contract cu Liverpool până în 2023. 

VIDEO. Constantin Schumacher a vorbit despre dubla manșă dintre Rapid și Liverpool: „Eram fericiți că am făcut 0 - 0 pe Anfield”

Citește și alte știri din Premier League: 

Liverpool, formă de zile mari înainte de revenirea Premier League » Victorie cu 6-0 în cel mai recent meci

PREMIER LEAGUE. Manchester United și-a anulat următorul meci, după ce antrenorul advers a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Pep Guardiola și-a adus un nou antrenor secund la Manchester City » A fost elevul lui în urmă cu 15 ani!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează