INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

PREMIER LEAGUE. Manchester United și-a anulat următorul meci, după ce antrenorul advers a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Fotbalul Premier League revine pe 17 iunie // Sursă foto: Getty
Fotbalul Premier League revine pe 17 iunie // Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 10:22

PREMIER LEAGUE. Manchester United și-a anulat meciul amical cu Stoke City, după ce ultimul test de COVID-19 al lui Michael O’Neill (50 de ani) a ieșit pozitiv. Nord-irlandezul n-a intrat însă în contact cu jucătorii lui Ole Gunnar Solskjaer (47).

Man. United a tras o mare spaimă ieri. Cu zece zile înaintea restartului în Premier, meciul contra lui Tottenham în deplasare, Ole Gunnar Solskaer programase un amical cu Stoke, chiar la baza de pregătire Carrington. Dar planul norvegianului s-a dat peste cap și jucătorii s-au speriat aflând că un adversar e infectat. 

Manchester United a anulat amicalul cu Stoke

Mai erau numai câteva minute până la start când managerului Michael O’Neill i s-a comunicat că testul de coronavirus făcut luni a ieșit pozitiv. După primele 5 negative! 

Clubul de pe locul 17 în Championship a anunțat că fostul selecționer nord-irlandez a fost trimis în izolare la domiciliu, de unde va lucra online cu echipa, condusă pentru 14 zile de „secundul" Billy McKinlay. Meciul, care trebuia să fie primul după aproape trei luni de la „optimea" din EL (5-0 cu LASK), s-a anulat pe loc. 

PREMIER LEAGUE. Manchester United și-a anulat următorul meci, după ce antrenorul advers a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Michael O’Neill // Sursă foto: Getty

Totuși, „Red Devils" nu sunt în pericol să fi luat boala, pentru că n-au apucat să intre în contact cu antrenorul de 50 de ani. Au înlocuit testul cu o miuță în familie.

Citește mai multe știri din Premier League:

Este oficial: Premier League apelează la FIFA 20 pentru restartul sezonului

A început procesul lui Manchester City la TAS » Miza: 225 de milioane de euro!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează