INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Gest minunat făcut de Florentino Perez » Va avea grijă de fiul în vârstă de 11 ani al lui Jose Antonio Reyes: „Nu vă faceți nicio grijă!” L-a adus deja la Real Madrid

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 11:39

Jose Antonio Reyes, 35 de ani, fost atacant la echipe precum Arsenal, Sevilla și Real Madrid, a murit sâmbătă, după ce mașina lui s-a răsturnat și a luat foc pe o autostradă din apropierea Sevillei.

Florentino Perez, președintele celor de la Real Madrid, și-a luat angajamentul de a avea grijă de Jose Antonio Reyes Lopez, fiul în vârstă de 11 ani al regretatului fotbalist. Informația a fost oferită de Cristobal Soria, fost delegat al celor de la Sevilla.

Florentino Perez a fost senzațional, absolut incredibil. Mi-a spus că va avea grijă de fiul lui Reyes până acesta va împlini 18 ani. A zis că nu trebuie să ne facem griji pentru nimic!”, a spus Soria, printre lacrimi, în timpul unei emisiuni televizate.

Mai mult, Jose Antonio Reyes Lopez va fi juca la o grupă de juniori a clubului Real Madrid.

Vezi și: 

Soția lui Jose Antonio Reyes, mesaj sfâșietor: „Nu mai am nicio dorință să trăiesc!” » Moment emoționant cu fetele fostului fotbalist

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează