INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECES

Soția lui Jose Antonio Reyes, mesaj sfâșietor: „Nu mai am nicio dorință să trăiesc!” » Moment emoționant cu fetele fostului fotbalist

Jose Antonio Reyes
Jose Antonio Reyes

Articol de - Publicat luni, 03 iunie 2019 12:57

Jose Antonio Reyes, 35 de ani, fost atacant la echipe precum Arsenal, Sevilla și Real Madrid, a murit sâmbătă, după ce mașina lui s-a răsturnat și a luat foc sâmbătă, pe o autostradă din apropierea Sevillei.

„Sánchez Pizjuán”. Stadionul pe care Steaua a cucerit Cupa Campionilor este acum o capelă a tristeții, a durerii. Mii de oameni se roagă pentru sufletul lui José Antonio Reyes, internaționalul spaniol dispărut sâmbătă, la 35 de ani, într-un accident rutier pe o autostradă din apropierea Sevillei.
Fani, foști și actuali jucători, antrenori, oficiali, președinți de cluburi au venit la arena andaluză. Sergio Ramos, Ivan Rakitic, Butragueño, Florentino Pérez, fotbaliști de la Sevilla și Betis, toți și-au luat adio de la Reyes.

Cuvintele lor nu reușesc totuși să o consoleze pe Noelia López, soția lui, cu care avea două fetițe. E distrusă, la fel de afectată ca în 2015, când i-a murit fratele. Copleșită, i-a dedicat un lung mesaj pe Instagram.

„Dragostea vieții mele, nu pot rezista, durerea e prea mare. Cât de singure suntem acum. Iar eu nu mai am nicio dorință să trăiesc”, a scris Noelia. „Iubire, la un moment dat, vom fi din nou o împreună, vom fi o familie acolo unde ești tu. Ajută-mă, pentru că nu-mi pot imagina viața fără tine! Ajută-mă să le cresc pe fetele noastre! Dă-mi putere, pentru că nu o mai am!”.

A încheiat tulburător: „De acum, mă vei privi prin ochii Noeliei și îmi vei zâmbi în zîmbetul Trianei”. Pe sicriu, Noelia a lăsat o fotografie cu José Antonio și fetițele sale. Care i-au scris pe margine: «Te quiero». Ultimul Te iubesc. José Antonio Reyes a fost înmormântat azi, la Utrera. Acolo s-a și născut, pe 1 septembrie 1983. Avea 35 de ani.

„Ne-am respectat întotdeauna și ne-am iubit ca frații. E dificil să-i spui adio unui membru al familiei”
Sergio Ramos, fost coleg la Real Madrid

„Nu întâlnești prea des persoane precum José Antonio Reyes. Nu era doar un coleg. Era parte din familia mea”
Ivan Rakitici, fost coleg la Sevilla

237 de kilometri la oră era viteza cu care rula Reyes; mașina s-a răsturnat de mai multe ori și a luat foc

A explodat un cauciuc

Potrivit primului raport realizat de Guardia Civil, accidentul ar fi fost provocat de explozia unui cauciuc. Reyes nu folosise de mai multe luni această mașină, un Mercedes Brabus S550V, și pneurile nu aveau presiunea adecvată. Fotbalistul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a izbit de un bloc de beton de pe marginea autostrăzii și s-a dat peste cap de mai multe ori, înainte de a lua foc. 

Citește și:

Santiago Canizares, declarații controversate despre moartea lui Jose Antonio Reyes: „Nu merită să fie tratat ca un erou!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
189203981613231
Maria Iancu  •  03 Iunie 2019, 15:01

Am citit ultima declarație de dedpartire a sotiei lui Reyes, mi-au dat lacrimile si chiar este fff dureros ! Acum D-zeu sa le dea putere si sa treaca peste aceasta intamplare tragica ,sper sa fie tari toti cei din familia lui si ale celor care il cunosc!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  03 Iunie 2019, 14:12

TRIST,FOARTE TRIST,DUMNEZEU SA L IERTE SI SA I DEA PUTERE SOTIEI SI FAMILIEI SA MEARGA MAI DEPARTE,NIMENI INSA NU L VA UITA SI NU L VA PUTEA ADUCE INAPOI,LA FEL CA SI PE VERISORII LUI !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează