GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  ACCIDENT MORTAL AL LUI REYES

Santiago Canizares, declarații controversate despre moartea lui Jose Antonio Reyes: „Nu merită să fie tratat ca un erou!”

Santiago Canizares
Santiago Canizares

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2019 15:59

Jose Antonio Reyes a decedat sâmbătă dimineaţă la doar 35 de ani, în urma unui accident rutier.

După mai multe reacţii de compasiune, fostul portar Santiago Canizares, alături de care Reyes a evoluat pentru naţionala Spaniei, îl blamează pe fostul său coechipier din cauza vitezei uriaşe pe care acesta o avea în momentul impactului.

"Reyes nu merită să fie tratat ca un erou! Dar asta nu înseamnă că nu regret ce s-a întâmplat sau că nu mă rog pentru sufletele celor decedaţi în respectivul accident", a fost postarea lui Santiago Canizares de pe Twitter.

În urma reacţiilor vehemente la această postare, legenda spaniolă a ţinut să completeze cele spuse:

"Bineînţeles că merită omagiată cariera lui. Am citit o mulţime de comentarii care mă criticau, însă le respect şi pe acelea. Voiam doar să le cer oamenilor să fie mai conştienţi de greşelile pe care le fac şi cred că părerea mea este perfect compatibilă cu durerea prezentă în jurul acestui eveniment".

În urma aceluiași accident a murit Jonathan, vărul lui Reyes în vârstă de 23 de ani, iar un alt văr, Juan Manuel Calderon, a suferit arsuri grave și e în stare critică.

de Alexandru Barbu

vezi și:

VIDEO+FOTO Detalii despre șocantul accident în care a murit Jose Antonio Reyes » Mașina s-a transformat într-o minge de foc la 200 km/h!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
joze_maurinio
joze_maurinio  •  02 Iunie 2019, 20:46

Avem si noi *** din astea care dupa ce ca ii dau cu viteza se mai si imbata inainte. De ecemplu: Tamas Gabriel!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

124864391762775
Doru Ungureanu  •  02 Iunie 2019, 19:05

Să-i fie țărâna ușoară.

adymartianul
adymartianul  •  02 Iunie 2019, 18:31

In sfarsit, unul ca capul pe umeri.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează