INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Gestul superb făcut de Dejan Stankovici atunci când a fost oprit de poliția italiană » A coborât din mașină și le-a mulțumit polițiștilor pentru munca depusă

Dejan Stankovici a evoluat la Inter între 2004 și 2013 // sursă foto: Guliver/gettyimages +32   FOTO
Dejan Stankovici a evoluat la Inter între 2004 și 2013 // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 25 aprilie 2020 12:18

Dejan Stankovici (41 de ani), antrenorul Stelei Roșii, s-a dat jos din mașină să-i felicite pe polițiști pentru efortul din această perioadă în care riscă să se infecteze în stradă.

Dejan Stankovici a părăsit Italia, unde l-a prins explozia pandemiei în vizită la fiul său, portar la Inter. El a trebuit să stea la o coadă de peste 500 de mașini, la punctul Gonars Sud, în apropiere de Udine, pentru controlul poliției pe autostrada A4, Serenissima, ce face legătura către Croația.

Antrenorul Stelei Roșii Belgrad, care trebuia să revină în țară pentru reluarea pregătirilor, a fost controlat de documente, iar la final fostul coleg al lui Cristi Chivu la echipa nerazzurra a făcut un gest frumos. 

A coborât din automobil și a mers la șeful de dispozitiv, mulțumind tuturor celor care stau în stradă pentru profesionalismul și colaborarea de care dau dovadă în aceste zile, când se expun teribil riscului infectării cu noul coronavirus, asigurând respectarea carantinei în țara din Europa cea mai lovită de pandemie.

103 meciuri și 15 goluriare Dejan Stankovici la naționala Serbiei între 1998 și 2013. Mijlocașul care a jucat la Steau Roșie, Lazio și Inter a cucerit 26 de trofee în carieră

GALERIE FOTO. Cadre inedite din întreaga lume, în plină pandemie de COVID-19

+28 FOTO

România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește mai multe știri despre fotbalul european:

Schimb senzațional între Barcelona și Juventus » Catalanii renunță la unul dintre cei mai buni jucători

Reacții dure după anularea sezonului în Olanda: „Cel mai mare scandal din istoria sportului olandez"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează