INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

Schimb senzațional între Barcelona și Juventus » Catalanii renunță la unul dintre cei mai buni jucători

Barcelona ar putea renunța la Arthur Melo pentru a-l aduce pe Miralem Pjanic de la Juventus +32   FOTO
Barcelona ar putea renunța la Arthur Melo pentru a-l aduce pe Miralem Pjanic de la Juventus

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 aprilie 2020 10:53

Barcelona și Juventus discută în această perioadă posibilitatea de a realiza un schimb între doi dintre cei mai apreciați mijlocași ai fotbalului european: Miralem Pjanic (30 de ani) pentru Arthur Melo (23).

Știrea a fost anunțată de postul de radio catalan RAC1, care a amintit că Pjanic s-a aflat și în trecut pe lista Barcelonei, pe vremea când evolua pentru AS Roma. Totuși, bosniacul a ajuns la Juventus.

Juventus ar renunța la Pjanic pentru Arthur

Juventus pare a fi dispusă să renunțe la serviciile mijlocașului în vârstă de 30 de ani, însă cu o condiție: îl vrea la schimb pe Arthur Melo, brazilianul adus de Barcelona în urmă cu doar 2 ani.

Chiar dacă „catalanii” vor decide că Arthur este dispensabil, acesta nu va accepta cu ușurință să părăsească Spania. De fapt, presa iberică a anunțat recent că Arthur a transmis conducerii clubului că nu vrea să plece, indiferent de oferta primită.

56 de milioane de euroeste cota de piață a lui Arthur conform Transfermarkt, care mai are contract cu Barcelona până în iulie 2024

52 de milioane de eurovalorează Miralem Pjanic, al cărui contract cu Juventus expiră în iulie 2023

România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

GALERIE FOTO. Cadre inedite din întreaga lume, în plină pandemie de COVID-19

+28 FOTO

Citește mai multe știri despre Barcelona și fotbalul european:

Leo Messi, atacat de un fost rival de la Real Madrid: „E un impostor și un provocator. Nu te așteptai la asta din partea lui”

Avertismentul președintelui La Liga în contextul reluării sezonului: „Dacă un club refuză să joace, va fi pedepsit” » Pierderi imense pentru campionatul spaniol

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează