CAMPIONATE  ·  SPANIA

Miracol cu programele Mossad! Getafe a uimit Spania cu ajutorul softului de la  serviciile secrete israeliene

Articol de — Joi, 23 Mai 2019, 15:16

Getafe, echipa cu cel mai mic buget din LaLiga, a prins locul 5, de Europa League, folosind softul de prevenire a accidentărilor dezvoltat de serviciile secrete israeliene

A fost atât de aproape de visul grupelor Ligii Campionilor, însă a terminat sezonul pe locul 5, calificându-se în Europa League. Cum a reușit Getafe, clubul cu cel mai mic buget din LaLiga, 53 de milioane de euro, să fie peste Sevilla, Espanyol, Bilbao și Betis? Unul din secretele echipei lui Pepe Bordalas este militar, programul de prevenire a accidentărilor musculare dezvoltat pentru agenții Mossad.

8 leziuni tot sezonul!

El Mundo a aflat despre „Zone7”, softul inventat de doi tineri cercetători israelieni ai unității 8200 a serviciilor secrete și ajuns în Spania datorită lui Jordi Cruyff, fost antrenor și director sportiv la Maccabi Tel Aviv.

Tal Brown și Eyal Eliakim, atrași apoi în Silicon Valley, au creat un sistem de monitorizare al corpului sportivilor de elită, la meciuri și la antrenamente, datorită căruia Getafe a a avut doar opt leziuni musculare în tot sezonul. Și niciunul nu a stat pe bară mai mult de 12 zile!

Investiție eficientă

Președintele clubului madrilen a înțeles că investiția (deloc mare) merită toți banii, în condițiile în care Bordalas avea la dispoziție doar 20 de jucători. E suficient să facem o comparație cu ce au avut de suferit cu problemele medicale Diego Simeone la Atlético și cei trei tehnicieni de la Real.Cine e italianca din prima linie de la Arad care l-a impresionat pe ministrul sănătății

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Openul Scoției și Mastersul de la Londra

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1