INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Getafe - Barcelona 1-0. Viitorul nu e roz » Messi a fost invizibil, lui Griezmann „i se potrivește cel mai bine locul pe bancă”

Getafe - Barcelona 1-0. Viitorul nu e roz » Messi a fost invizibil, lui Griezmann „i se potrivește cel mai bine locul pe bancă”
Getafe - Barcelona 1-0. Viitorul nu e roz » Messi a fost invizibil, lui Griezmann „i se potrivește cel mai bine locul pe bancă”

Articol de - Publicat duminica, 18 octombrie 2020 11:27 / Actualizat duminica, 18 octombrie 2020 11:41

De mai bine de 20 de ani nu se întâmplase ca Real și Barcelona să piardă în aceeași zi și la zero în LaLiga chiar înaintea meciului direct! 

Sâmbătă, în rolurile lui Alaves și Rayo au jucat Cádiz și Getafe. Coincidența face ca și Barcelona să fi evoluat tot în tricouri roz ca Real Madrid, într-un scop caritabil! Și viitorul noii trupe a lui Koeman nu-i deloc roz dacă privim ultima prestație livrată, cu doar un șut cadrat în 90 de minute, și reproșurile olandezului la adresa jocului dur al gazdelor.

Messi, doar o bară

Antrenorul Ronald Koeman s-a plâns de penaltyul dat adversarilor, la eroarea naivă a lui De Jing, transformat de Jaime Mata (56), că arbitrul a tolerat faulturile lui Getafe, dictând doar patru "galbene", că Nyom l-a insultat pe Ansu Fati și că VAR-ul n-a prea funcționat. Dar și el a plătit decontul pentru rotațiile de jucători și trambalarea lor la naționale. 

Messi a fost invizibil, excepție un șut în bară (explicabil după două partide cu Argentina din preliminariile CM), Dembélé a pierdut o grămadă de baloane iar Griezmann confirmă, cum Marca a punctat, că "i se potrivește cel mai bine locul pe bancă". Și putea fi mai rău pentru o Barca apatică dacă Juan Hernández nu rata singur cu portarul în final.

Ronald Koeman, supărat după Getafe - Barcelona 1-0: „Am fost jignit de un jucător”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
2528389220528911
Ionut Costache  •  18 Octombrie 2020, 20:35

Ar fi suficient sa stie sa promoveze jucatorii din La Masia, pentru ca in ultimii ani au dat afara prea usor fosti juniori ce puteau fi utili clubului. Nu ar fi aratat rau echipa cu jucatori ca Tiago Alcantara, Olmo, Erik Garcia, Deulofeu, Bellerin sau Adama Traore...

reteleanu
reteleanu  •  18 Octombrie 2020, 13:50

nu-i plang eu pe astia... deocamdata nu sunt jucatori tineri de mare valoare in afara de haaland si mbappe, dar cand o sa confirme careva, imediat real sau barca o sa-l cumpere. gakpo de la psv eindhoven, de pilda.

972520872778599
Carlos Mendoza  •  18 Octombrie 2020, 13:26

De mai bine de 20 de ani nu se întâmplase ca Real și Barcelona să piardă în aceeași zi și la zero în LaLiga chiar înaintea meciului direct! = vezi si cum a fost in 2003.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează