INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GETAFE - REAL MADRID 0-3

GETAFE - REAL MADRID 0-3 // FOTO Varane pentru Zid4ne! Real câștigă lejer în ziua în care Zinedine a celebrat 4 ani de la prima instalare la „Galactici”

Articol de - Publicat sambata, 04 ianuarie 2020 19:01

Real Madrid a câștigat meciul de pe terenul lui Getafe, scor 3-0, din etapa a 19-a din La Liga, și a urcat pe primul loc, cel puțin până la derby-ul din această seară dintre Espanyol și Barcelona. 

Antrenorul Zinedine Zidane a celebrat 4 ani de la prima instalare la Real cu un triumf, într-un meci în care Raphaël Varane a contribuit la primele două goluri, dar Courtois a fost cel mai bun.

Real a pășit cu dreptul în 2020, oferindu-i antrenorului Zidane un succes pe terenul lui Getafe (3-0), chiar în ziua celei de-a patra aniversări a primei sale numiri la conducerea los blancos. A fost meciul lui Courtois, autorul a trei parade senzaționale azi până la pauză în fața lui Arambarri (ce reflex antologic!), Fajr și Cabrera, într-o repriză decisă de gafa celuilalt goalkeeper în minutul 35. 

+2 FOTO

GETAFE - REAL MADRID 0-3 // Soria, ce greșeală! 

Soria a ieșit aiurea la o minge centrată de Mendy și a respins-o fix în capul lui Varane, de unde s-a dus în plasă. Autogol! Benzema putea dubla avansul, dar nu l-a învins pe portarul gazdelor. Ar fi fost un 2-0 nemeritat. 

Deși Real a avut posesia (61%), Getafe a fost mai activă, cu 7-2 la șuturi. S-a amânat doar acest moment până în minutul 54. Altă centrare, Kroos (a împlinit 30 de ani), și Varane a pus iar inspirat capul. Gol validat cu VAR! Scăpată de emoții, trupa lui Zizou s-a detașat în prelungiri. După ratarea lui Bale, cursa de la centru a lui Valverde a fost finalizată de Modric

Real Madrid e lider până la meciul din această seară dintre Espanyol, „lanterna roșie”, și Barcelona. „Galacticii” au 40 de puncte, fiind urmați de Barcelona, cu 39, și Sevilla, cu 35. Getafe e pe poziția a 7-a, cu 30 de puncte. 

Lider în clasamentul golgeterilor din Spania este Lionel Messi, cu 13 reușite, fiind urmat de Karim Benzema, 12, și Luis Suarez, 10.

185 de meciuriare Zidane pe banca lui Real. Al patrulea antrenor din istoria blanco după Muñoz (605), Del Bosque (246) și Beenhakker (197)

Vezi și:

Cum a ratat Cristi Chivu transferul la Real Madrid: „Din cauza unei rezervări la hotel! M-a sunat Predrag Mijatovic și mi-a zis «La noi e siesta și nu lucra secretara»”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează