INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ghinioane în lanț! A ratat un penalty și apoi și-a rupt coastele

Ante Budimir s-a împiedicat la 11 metri de 1-1 în meciul cu Valencia / Foto: Imago
Ante Budimir s-a împiedicat la 11 metri de 1-1 în meciul cu Valencia / Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 16 aprilie 2024 15:40 / Actualizat marti, 16 aprilie 2024 16:07

Ante Budimir (32 de ani), atacantul Osasunei, a ratat caraghios lovitura de la 11 metri avută de gazde în prelungirile meciului cu Valencia (0-1). La final internaționalul croat, care a jucat la Crotone cu Adrian Stoian, a fost dus la spital, unde a aflat că suferise o contuzie toracică forte și fractura a trei coaste, la ultima fază a partidei!

Are același număr de goluri ca Jude Bellingham și doar Artem Dovbyk îl depășește în topul marcatorilor din LaLiga. Îl putea ajunge și pe ucraineanul de la Girona, dacă aseară n-ar fi irosit o situație imensă în partida contra Valenciei (0-1). Ante Budimir și-a asumat responsabilitatea de a executa lovitura de pedeapsă primită de Osasuna și confirmată de VAR.

A murit un fost campion mondial care a reușit un gol pe cât de straniu, pe atât de dureros pentru Dinamo!
GERMANIA
A murit un fost campion mondial care a reușit un gol pe cât de straniu, pe atât de dureros pentru Dinamo!

La al 13-lea penalty s-a întrerupt seria!

Era minutul 90+7 când internaționalul croat nu l-a putut învinge pe Giorgi Mamardashvili, care a prins mingea fără probleme după ce atacantul gazdelor și-a dat cu stângu-n dreptu' de la punctul cu var. „A fost probabil cel mai ciudat bătut 11 metri din ultimii ani!", a titrat Marca.

Budimir avea 12 penaltyuri consecutive transformate și nu mai greșise o lovitură din noiembrie 2015! Acum s-a împiedicat pur și simplu în clipa în care a vrut să schimbe colțul, goalkeeperul georgian ghicindu-i intenția. A fost primul 11 metri ratat de Ante în LaLiga.

Este neobișnuit ca un jucător de nivelul lui Budimir să facă o astfel de greșeală, mai ales la penalty. Pentru că este un jucător foarte precis. Am fost norocoși că Giorgi a reușit să îl facă să greșească
Rubén Baraja, antrenor Valencia

„S-a blocat la 11 metri. Ciudat pentru el!”

„Budimir este și el om", au comentat colegii croatului după meci, încercând să-l consoleze pentru faza care a făcut înconjurul lumii.

„Mi-a cerut iertare de trei ori, însă nu am ce să iert. Nimeni nu a greșit, Ante doar că s-a blocat, e un lucru straniu pentru el. Probabil că și din cauza oboselii", l-a cauționat Jagoba Arrasate, tehnicianul Osasunei, pe fostul coleg al lui Adrian Stoian la Crotone, din sezonul 2018-2019.

Extremă stângă română a bifat doar 100 de minute în a doua parte a aceleiași stagiuni, în meciurile cu Dunărea Călărași și FC Voluntari.

A fost externat și se recuperează acasă!

Seara s-a terminat însă și mai rău pentru atacantul de 32 de ani. La ultima fază ofensivă a gazdelor, Budimir s-a ciocnit cu Mamardashvili și s-a accidentat serios. A trebuit ca după meciul de la Pamplona să meargă la spital, acuzând dureri toracice.

Medicii l-au anunțat că, dincolo de contuzia puternică din zona toracică, Ante și-a rupt trei coaste! După ce i s-au administrat analgezice, Budimir a fost lăsat să plece acasă. Va sta pe margine câteva săptămâni și nu se va mai putea bate pentru titlul de golgheter

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Bergodi e mic copil! Cum și-au pierdut mințile Trapattoni, Gattuso sau Malesani la conferințe: „Toți sunteți încrezuți, ironici, să mă f*t!”
ANTRENORI
Bergodi e mic copil! Cum și-au pierdut mințile Trapattoni, Gattuso sau Malesani la conferințe: „Toți sunteți încrezuți, ironici, să mă f*t!”
Cel mai bun fundaș marcator din campionat. Are de două ori mai multe goluri decât căpitanul naționalei!
ARABIA SAUDITĂ
Cel mai bun fundaș marcator din campionat. Are de două ori mai multe goluri decât căpitanul naționalei!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează