INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Gianluigi Buffon e dorit în Arabia Saudită » Ofertă uluitoare pentru portarul de 45 de ani

Gianluigi Buffon e dorit în Arabia Saudită. Foto: Imago Images
Gianluigi Buffon e dorit în Arabia Saudită. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 03 iulie 2023 09:47 / Actualizat luni, 03 iulie 2023 13:42

Corriere dello Sport anunță că Gianluigi Buffon (45 de ani), portarul Parmei, a primit o ofertă de 30 de milioane de euro pe sezon pentru a semna cu un club din Pro League (Arabia Saudită).

Legendarul portar al Italiei, Gianluigi Buffon, are 45 de ani și încă un an de contract cu AC Parma. Clubul copilăriei, de la care își propusese să se și retragă, vara viitoare. Dar mai nou, potrivit cotidianului Corriere Dello Sport, a primit o ofertă greu de refuzat, din Arabia Saudită.

Dinamo începe săptămâna cu două transferuri! Unul i-a interzis visul lui Gigi Becali în 2022
DINAMO
Dinamo începe săptămâna cu două transferuri! Unul i-a interzis visul lui Gigi Becali în 2022

Gianluigi Buffon a bifat sezonul trecut doar 17 apariții în Serie B din cauza accidentărilor

Un club din Pro League, al cărui nume este deocamdată necunoscut, se pare unul dintre cele patru deținute de Fondul Public de Investiții, i-a propus un contract de 30 de milioane de euro pe sezon! Bani foarte mulți pentru un nume imens, dar care sezonul trecut s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate.

Din cauza accidentărilor, Buffon a bifat în 2022 - 2023 doar 17 apariții în Serie B. Iar Parma, la care joacă și românii Valentin Mihăilă și Denis Man, a ratat revenirea în Serie A, în play-off-ul cu Cagliari.

Gianluigi Buffon a câștigat totul, mai puțin Liga Campionilor

Campion mondial în 2006, cu Squadra Azzurra, el și-a început cariera la Parma, în 1995. După 6 ani și un triumf în Cupa UEFA (1999), a plecat la Juventus. Cu Bătrâna Doamnă a câștigat totul în Italia, titlul chiar de 9 ori!, dar nimic în Europa.

Astfel că, în 2018, s-a transferat la PSG, cu care spera să ia Liga Campionilor. N-a fost să fie. După un sezon încheiat doar cu titlul în Ligue 1, Buffon s-a întors la Juventus, cu care a mai bifat un scudetto înainte de a se alătura Parmei, în 2021.

28 de trofeea câștigat Gianluigi Buffon în carieră, la nivel de club și de națională. A jucat 3 finale de Ligă, cu Juve, însă n-a triumfat în niciuna

Citește și:

Ianis Hagi, spre Serie A? Două publicații din Italia anunță interesul

Dinamo a cedat pe final cu Zalaegerszeg! Concluziile amicalului, cum s-au mișcat achizițiile

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează