INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Gianluigi Buffon pleacă de la PSG! Anunțul enigmatic făcut de legendarul portar: „Astăzi este sfârșitul carierei mele... în străinătate”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 19:07

Un singur an a rezistat Gianluigi Buffon, 41 de ani, departe de Italia. Portarul care a părăsit-o pe Juventus vara trecută și-a anunțat plecarea de la PSG, după doar 25 de meciuri.

Goalkeeperul care are 176 de meciuri în naționala Italiei a oferit o reacție din care lasă de înțeles că se va întoarce în Italia.

„Mulțumesc pentru tot ce am trăit aici. Mulțumesc pentru primire, pentru tot ce am trăit împreună. În urmă cu 12 luni, am venit aici plin de entuziasm, întâmpinat de niște fani incredibil de calzi. A fost într-adevăr emoționant. Vă mulțumesc din toată inima.

Sunt gata de următorul pas și datorită experienței de aici, care m-a ajutat să devin mai bun. Astăzi este sfârșitul carierei mele în străinătate. PSG mi-a oferit un nou contract, dar am simțit că trebuie să refuz. Sunt gata de noi provocări personale și profesionale.

Îi mulțumesc și președintelui Nasser, întregului club și tuturor colegilor mei pentru darul pe care mi l-au făcut. M-am simțit tânăr și fericit aici. Vă doresc toate cele bune și sunt sigur că împreună veți scrie pagini dintr-o poveste minunată”, a scris Buffon pe Facebook.

VEZI ȘI:

Șoc la PSG: Kylian Mbappe vrea să plece! Ce club oferă 200 de milioane de euro

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close