INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Gică Craioveanu surprinde » Despre ce jucător al Barcelonei spune că „n-ar juca nici la Craiova”

Luuk de Jong (centru) // foto: Guliver/gettyimages
Luuk de Jong (centru) // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 04 octombrie 2021 11:31 / Actualizat luni, 04 octombrie 2021 13:01

Gică Craioveanu (53 de ani), directorul de imagine de la Universitatea Craiova, spune că Luuk de Jong (31), atacantul celor de la FC Barcelona, nu ar avea loc nici măcar în echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf.

Atacantul olandez Luuk de Jong nu-i impresionează pe oamenii de fotbal din România. După ce Ilie Dumitrescu a declarat că Pantelis „Kapetanos arăta mai bine decât Luuk de Jong”, a venit rândul lui Gică Craioveanu să pună la îndoială calitățile vârfului de 1,88 metri.

Gică Craioveanu șochează: „Luuk de Jong n-ar juca nici la Universitatea Craiova”

Întrebat la Pro X despre situația Barcelonei și despre evoluțiile lui Luuk de Jong, Craioveanu a spus:

Să-mi placă de Luuk? N-ar juca nici la Craiova. La mine n-ar juca. Barcelona a luat un jucător care - cu tot respectul - era rezervă la Sevilla. Și îl iei tu, Barcelona, ca vârf autentic, titular? Nu prea e OK, nu mi se pare un vârf bun pentru Barcelona.

Barcelona nu prea mai e ce a fost, cred că vor trece 5-6 ani pentru a fi aceeași echipă ca înainte”, a adăugat cel supranumit „Grande”.

Luuk de Jong, împrumutat de la Sevilla 

Luuk de Jong a ajuns la Barcelona pe 31 august, sub formă de împrumut de la Sevilla. El l-a înlocuit pe Antoine Griezmann, pe care Barcelona l-a împrumutat la Atletico Madrid.

Luuk de Jong, un gol la Barcelona 

De când a semnat cu Barcelona, de Jong a adunat 6 meciuri și un gol, în victoria la scor de neprezentare cu Levante. Luuk de Jong are un CV bogat, în care mai apar echipe precum Newcastle, Borussia Monchengladbach, Twente și PSV. Cel mai bun randament l-a avut la PSV, pentru care a înscris 112 goluri în doar 204 meciuri.

Luuk de Jong are și 38 de meciuri la echipa națională a Țărilor de Jos, în tricoul căreia a înscris 8 goluri.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Au dus conflictul în social media » Colegul lui Moruțan și Cicâldău amenință: „Relaxează-te! Altfel îți tai peruca!”

După tată, și fiul! Răzvan Lucescu e și el lider cu PAOK

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
sibelius
sibelius  •  04 Octombrie 2021, 15:04
Postat de Dragos Gavrilescu pe 04 Octombrie 2021, 12:30

baiatul e modest. 8 goluri in 38 de meciuri in nationala Olandei... e probabil de nivelul lui Bogdan Andone sau pe acolo. Dar traieste din brandul tarii lui. sunt multi mediocri in fotbalul modern. uneori sunt socant cum baietii astia invatati prin mari academii nu stiu sa dea un "shiret" sau un "exterior", nu au multe valente tehnice pe care le vedeam in anii 80 pe maidan sau in echipele mari ale lumii. acum in afara de cativa jucatori nu mai vezi fantezie, bucurie, exuberanta. niste exemple curente sau un pic mai vechi: ibra, ronaldinho, zizou, payet. de la noi budescu sau g. hagi. fotbalul de azi e in general destul de mediocru. rar mai vezi fantezie pe teren.

Probabil te gandeai la Florin Andone, nu la Bogdan Andone, Florin Andone care o sa ajunga la 8 goluri la Nationala dupa ce bifeaza 100 de selectii ca acum are 2/25.

cirus11
cirus11  •  04 Octombrie 2021, 13:16

Unii rad de declaratie dar un atacant cum era Craioveanu in Spania daca juca la echipa asta a Barcelonei, cu toate problemele pe care le are tot dadea minim 20 goluri pe sezon in campionat.

firaldo
firaldo  •  04 Octombrie 2021, 13:03
Postat de dora pe 04 Octombrie 2021, 12:22

Păi cum sa ii ia locul lui Elvir Koljic. Atacantul vostru certat cu poarta. Dor un gol in acest sezon !

Citește articolul...nu face un comentariu după titlu.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează