INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CONFLICT

Au dus conflictul în social media » Colegul lui Moruțan și Cicâldău amenință: „Relaxează-te! Altfel îți tai peruca!”

Guendouzi vs. van Aanholt, în Marseille - Galatasaray
Guendouzi vs. van Aanholt, în Marseille - Galatasaray

Articol de GSP - Publicat luni, 04 octombrie 2021 10:33 / Actualizat luni, 04 octombrie 2021 12:12

Conflictul dintre Matteo Guendouzi (22 de ani) și Patrick van Aanholt (31) de pe teren, la Marseille - Galatasaray (0-0), în Europa League, a continuat și în afara arenei. 

Joi, 30 septembrie, Olympique Marseille și Galatasaray au remizat în etapa 2 a grupelor Europa League. A fost 0-0 într-un meci în care mijlocașul central Matteo Guendouzi și fundașul stânga Patrick van Aanholt au fost integraliști.

Fatih Terim îl aduce cu picioarele pe pământ pe Moruțan, după golul vital din Rizespor - Galatasaray: „Nu el este factorul principal”
TURCIA
Fatih Terim îl aduce cu picioarele pe pământ pe Moruțan, după golul vital din Rizespor - Galatasaray: „Nu el este factorul principal”

Patrick van Aanholt îl amenință pe Guendouzi: „Relaxează-te, altfel îți tai peruca”

După ce VAR a anulat un penalty dictat inițial de arbitru pentru gazde la duelul Guendouzi - Van Aanholt, francezul a protestat: „Adversarul nu a atacat mingea. A fost 11 metri clar”. 

Olandezul, coleg cu Moruțan și Cicâldău la Galata, l-a amenințat pe Twitter: „Îți merge gura și după ce VAR a dovedit că nu ai dreptate. Relaxează-te, băiete! Altfel îți tai peruca! Felicitări leilor mei pentru un punct câștigat în deplasare”.

Fundașul olandez a adăugat o scurtă filmare dintr-un meci Manchester United - Arsenal, în care Marouane Fellaini îl trage de păr pe Guendouzi. Acesta din urmă aparține de Arsenal, fiind împrumutat la Marseille.

VIDEO Unai Emery: „Guendouzi ar trebui să se tundă”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

„Încetați, cultura s-a schimbat! Este rasism” » Fostul jucător al lui Manchester United, deranjat de cântecul fanilor despre el

Explicație pentru prestația rușinoasă? Starurile lui PSG, petrecere la ziua unui manechin celebru

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close