INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚIE

Gică Hagi, ironizat în presa internațională: „Să nu le spuneți celor de la Bayern Munchen ce-a zis”

Gică Hagi (55 de ani), patronul Viitorului, a fost ironizat după o declarație făcută despre Rangers în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.
Gică Hagi (55 de ani), patronul Viitorului, a fost ironizat după o declarație făcută despre Rangers în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 ianuarie 2021 11:33 / Actualizat vineri, 01 ianuarie 2021 12:21

Gică Hagi (55 de ani), patronul Viitorului, a fost ironizat după o declarație făcută despre Rangers în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

  • În dialog cu Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, „Regele” a lăudat liderul din Scoația, la care joacă Ianis Hagi: „E cea mai bună echipă din Europa!”

„Să nu le spuneți celor de la Bayern Munchen ce-a zis 😅”, a glumit publicația „Goal” pe seama afirmației făcute de Hagi.

Rangers a învins-o pe St. Mirren, scor 2-0, în runda cu numărul #21 din campionatul Scoției, ultima din 2020 pentru ambele formații. Ianis Hagi (22 de ani, mijlocaș ofensiv) a jucat 80 de minute și a pasat decisiv la primul gol al echipei lui Gerrard. 

Rangers este lider detașat în campionat, la 16 puncte distanță de rivala Celtic, ocupanta locului secund, care are însă și 3 meciuri mai puțin disputate. Ianis Hagi a reușit 4 goluri în acest sezon pentru Rangers. Are și 9 pase decisive.

VIDEO. Declarațiile lui Gică Hagi despre Rangers: „În Marea Britanie, toată lumea vorbește doar despre ei”

Citește mai multe știri de actualitate:

Cum au petrecut Revelionul starurile de la FCSB » Coman, poze incendiare cu iubita

Ion Ion Țiriac și Ilie Năstase, donații de Revelion! Totul s-a filmat + suma obținută

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (23)
maddad
maddad  •  02 Ianuarie 2021, 11:16
Postat de bazinga pe 01 Ianuarie 2021, 15:05

Degeaba imbatraneste ! Numai prostii spune de la o vreme ! Toata mintea lui e in mintea bocancului, nu pe umeri ! Pacat de el , se umple de ridicol la fiecare aparitie televizata sau interviu si isi distruge odrasla in mod sistematic, parca i-ar fi dusman ! Minte putina, ce sa-i faci, dar ca fotbalist, a fost mare !

Nu a fost chiar atat de mare. Mai concret, un looser in cele mai puternice campionate unde a jucat, Italia si Spania, iar cu nationala, asa-zisa generație de aur, nu a câștigat ceva. La români orice pAP. Aga. L care se ridica putin peste marea masa de ratati e comsiderat geniu. Mihai Viteazu cica i-a batut pe turci la Calugareni, dar nu se spune nimic despre faptul ca a doua zi aceeasi turci au ocupat Bucurestiul. Se vorbeste despre "marea" victorie de la Rovine, dar nu se spune nimic despre faptul ca dupa aceasta vuctoeiw Mircea si-a pierdut temporar (vreo doi ani) tronul. Se vorbeste despre atacul de noapte al lui Vlad Țepeș in tabara lui Mahomed Cuceritorul, darse trece cu vederea ca in scurt timp Vlad Tepes si-a pierdut si tronul, su libertatea. Se vorbeste despre marele Stefan cel Mare care toata viata s-a batut cu turcii si i-a casapit pe unde i-a prins dar nu se vorbeste ca, de fapt, din cele 36 de batalii, cele mai multe le-a dus cu creștinii, ca dun 47cde ani de domnie vreo 33 a fost sluga la turci si le-a platit tribut, ca dupa ce a incetat sa se mai bata cu ei si s-a supus lor, prin 1484-1486, tributul pe care s-a obligat sa li-l plateasca era dublu față de cel pe care il platea pana prin 1470 cand a incetat sa il mai plateasca. Suntem un popor de oameni marunti, fara realizări adevsrate, fara a duce ceva cu adevărat pana la capat si atunci scoatem din context mixi realizari pe care le hiperbolizam.

maddad
maddad  •  02 Ianuarie 2021, 10:57

Vedeti unde duce "familia traditionala"? Daca nu era fiul lui, Hagi nu spunea absurditățile astea despre Ianis. Ca seamana cu Zidane, remember? Bine, el ar fi vrut sa spuna ca este peste Zidane, dar ceva l-a oprit. Hagi este egsl cu el insusi: un fotbalist care nu a castigat niciun trofeu cu echipa nationala, care a fost un looser la Real si la Barça, care a dat chix in Italia si care a naufragiat pe malurile Bosforului, intr-un fotbal care, atunci, era in lumea a treia. In plus, inteligenta lui este invers proportionala cu agramatismul lui. "Viata e frumoasa, dar merita traita" e o propozitie care poate rivaliza cu oricare monument al prostiei. Fiul lui ii calca pe urme in privinta realizarilor. Like father like son.

dragdim
dragdim  •  02 Ianuarie 2021, 09:47

Fiecare cu lumea lui virtuală.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează