INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANCE FOOTBALL

Gică Hagi n-a prins nici al treilea Dream Team construit de France Football! Cum arată echipele

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de - Publicat marti, 15 decembrie 2020 10:12 / Actualizat miercuri, 16 decembrie 2020 12:03

France Football a anunțat și două echipe de rezervă a celei mai bune formule all-time. La mijloc au fost votați Zidane, Pirlo, Rijkaard, Di Stefano, Platini, Neeskens, Didi și Iniesta, iar Gică Hagi nu.

Campioni mondiali, legende sau jucători ce au scris istorie la club și națională, pe aproape toți i-a reunit France Football în ancheta care a ținut loc tradiționalului Balon d'Or. Într-un 2020 în care pandemia l-a împiediat pe Lewandowski să câștige trofeul, 140 de jurnaliști de pe glob au votat Dream Team, însă, pe baza voturilor, publicația franceză a alcătuit și echipele de rezervă.

8 brazilieni și 5 nemți în cele trei echipe

Inclus pe lista preliminară de 20 de mijlocași, Gică Hagi nu și-a putut face loc între nume foarte mari. „Regele” nu a prins nici al treilea unsprezece. Dacă de Pelé, Maradona, Xavi și Matthäus nu ai cum să te apropii, ce poți zice de alte două cvarteturi de vis, cu Zidane, Pirlo, Rijkaard și Di Stefano sau de a treia linie mediană de monștri sacri, ca Platini, Neeskens, Didi și Iniesta?

Doar Lev Yashin din Est

Trofeele (mulți au luat Balonul de Aur), golurile și performanțele la turneele finale fac diferența. Nici Sir Bobby Charlton, Puskas, Kopa, Gullit sau Totti nu sunt titulari în cele trei superechipe! Singurul din Estul Europei este un portar, rusul Lev Iașin, campion european cu fosta URSS.

Dream Team 1: Yashin - Cafu, Beckenbauer, Maldini - Maradona, Matthaus, Xavi, Pele - Messi, Ronaldo, Cristiano
Dream Team 2: Buffon - Carlos Alberto, Baresi, Roberto Carlos - Zidane, Pirlo, Rijkaard, Di Stefano - Garrincha, Cruyff, Ronaldinho
Dream Team 3: Neuer - Lahm, Ramos, Breitner - Platini, Neeskens, Didi, Iniesta - Best, Van Basten, Henry

VIDEO. Dănuț Lupu: „Eu spun că la fotbal au fost «împăratul» Dobrin, «regele» Balaci și restul! Balaci a fost mai mare decât Hagi!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Detectivul care l-a urmărit pe Maradona face dezvăluiri de impact: „18 sau 20 de italieni și argentinieni veneau și plecau din casa lui”

Cristiano Ronaldo surprinde în ultimul documentar: „Prefer un meci de box sau UFC în detrimentul unuia de fotbal” + dezvăluiri emoționante din copilărie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
1ianuarie
1ianuarie  •  15 Decembrie 2020, 22:46

Cred că Iker Casillias ar fi meritat să facă parte în una din aceste echipe. Cupa și campionatul Spaniei,Liga Campionilor,campion mondial și european,sunt câteva din titlurile cucerite,dar mai presus de ele e talentul său,pe lângă un caracter extraordinar. Mă rog,alții au alte criterii...

ali.bec
ali.bec  •  15 Decembrie 2020, 22:40
Postat de badeadorian pe 15 Decembrie 2020, 11:13

Ei lasa .... peste 30 de ani o sa fie Ianis in a 4-a echipa !!!

... din Bragadiru

140890610325991
Chimir Sen  •  15 Decembrie 2020, 21:55

Dream Team 2 e mai bună ... Garrincha a fost mai bun decât Pele , Cristiano și Ronaldo dințosul la un loc ...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează