INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REPLICĂ

Gică Hagi, vehement cu fostul antrenor al lui Ianis: „Asta e întrebarea mea pentru el”

Gheorghe Hagi i-a răspuns lui Felice Mazzu, fostul antrenor al lui Genk
Gheorghe Hagi i-a răspuns lui Felice Mazzu, fostul antrenor al lui Genk

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iunie 2020 09:27

Gheorghe Hagi (55 de ani) i-a răspuns lui Felice Mazzu (54), fostul antrenor al lui Ianis de la Genk, care a afirmat în trecut că „anumite personaje din jurul tânărului fotbalist ar trebui să fie mai răbdătoare”.

Cel mai probabil, Mazzu, în prezent la Saint Gilloise, s-a referit chiar la tatăl lui Ianis Hagi, întrucât conducătorul Viitorului s-a arătat nemulțumit de-a lungul timpului cu statutul de rezervă al lui Ianis în anumite partide din Belgia.

Gică Hagi: „De ce nu a mai jucat Ianis din octombrie la Genk?”

„Ianis, cât a stat cu mine, a fost cel mai bun. Nu știu la cine s-a referit Mazzu, nu știu ce vrea să zică. Îi transmit doar un singur lucru. De ce nu a mai jucat Ianis din luna octombrie la ei? Asta e întrebarea mea cea mai mare. Greu să găsim răspuns, pentru că nu o să ne spună niciodată. 

Eu am răspunsurile! Ianis a fost cel mai bun jucător de pe teren în luna septembrie, în toate partidele. Apoi a dispărut. De ce? N-a mai jucat nici 5-7 minute. Sunt lucruri care nu au nimic în comun cu fotbalul! Tot publicul s-a întrebat timp de luni de ce nu joacă Hagi și nimeni nu știa”, a declarat Hagi, la TV Telekom Sport.

Ianis Hagi, oficial la Rangers

Ianis Hagi a fost anunțat oficial ca noul jucător al celor de la Rangers. Oficialii vicecampioanei Scoției confirmă că negocierile au ajuns la final, dar contractul încă nu a fost semnat. Se așteaptă pauza de transferuri din vară.

 În anunțul oficial de pe site-ul lui Rangers nu au fost trecute detalii legate de suma de transfer sau de durata contractului. Presa locală speculează că Ianis va evolua pe Ibrox în următoarele 5 sezoane. 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Edi Iordănescu poate da lovitura carierei! A fost propus la un club important din Europa

Real Madrid își modifică stadionul! Paraschiv și Goian: „Am jucat pe «Bernabéu» cel mai important meci al carierei"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
983732924972315
Soos Vilmos  •  07 Iunie 2020, 09:29

Ce pacat ca acest individ are capul mai prost decit avea picioarele.

elgabri
elgabri  •  06 Iunie 2020, 18:54

Nici Ceausescu nu si promova asa copii !!!

1945470302151331
Gigli Papastratos  •  06 Iunie 2020, 18:19

Eu cred ca Hagi are dreptate. Sunt convins ca Genk nu l-a mai jucat pe IH pentru ca fiind exceptional, ii eclipsa pe ceilalti. Si nu numai pe jucatorii Genk-ului. Nooo. Tot fotbalul belgian era ridiculizat de performantele sclipitoare ale "Fiului lu' tata" Asta pe linga ura pe care ne-o poarta belgienii inca de pe vremea cind ei populau Gallia Belgica si noi Dacia Traiana. Nu intru in detalii ca sa nu plictisesc, dar Gica stie exact despre ce e vorba.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează