INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2020

Gică Popescu, atac indirect la ministrul Ionuț Stroe?! „Acum se bat toți cu pumnul în piept că au făcut și dres!”

GIcă Popescu, consilier al primului ministru pentru organizarea EURO +26   FOTO
GIcă Popescu, consilier al primului ministru pentru organizarea EURO

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iunie 2020 15:42

Gică Popescu (52 de ani), consilier al primului ministru al României pentru organizarea EURO, a oferit o serie de declarații explozive în contextul în care proiectele pentru EURO se apropie cu pași repezi de finalizare.

„Baciul” s-a declarat dezamăgit de felul în care alții își arogă meritele pentru stadiul avansat în care se află proiectele EURO: cele 3 stadioane din București și calea ferată care va lega aeroportul Otopeni și Gara de Nord. Cel mai probabil, aluzie la modul în care ministrul Sportului Ionuț Stroe a apărut pe stadioanele pentru turneul final în inspecție, precum și la televiziuni și în multiple postări în mediul online.

„La acest proiect am muncit enorm. Enorm, pentru că atunci când am preluat coordonarea nu se întâmplase nimic, nu se începuse niciunul dintre proiectele pe care astăzi le avem aproape de final. Am pus foarte mult suflet. Mi-am asumat foarte multe riscuri și cred că sunt singura persoană care a ieșit public și și-a asumat anumite obiective. 

Acum, în momentul în care acestea sunt spre final, văd că toată lumea apare în tot felul de fotografii și se bate cu pumnul în piept că au făcut și au dres”, a spus Popescu la TV Telekom Sport.

Despre EURO, Gică Popescu mai spune că „este un proiect care pe mine mă onorează” și că „nu știu ce voi face după aceea, când se va termina acest proiect va trebui să îmi găsesc altul pe măsura lui”.

GALERIE FOTO. Imagini de la stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești

+22 FOTO

VIDEO. 12 iunie, data la care trebuia sa debuteze Euro 2020. Pandemia a anulat turneul final și a scăpat România de o rușine

Citește mai multe știri de actualitate:

Revenire neașteptată la FCSB » Olimpiu Moruțan poate juca în derby-ul cu CFR Cluj

Gică Hagi reacționează după ce LPF a amânat meciurile lui Dinamo și Botoșani: „Nu se poate așa ceva!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
remarque
remarque  •  14 Iunie 2020, 10:17
Postat de 81mada pe 13 Iunie 2020, 16:15

Bine, bine da ce ai muncit mai exact? Sa stim si noi, ca asa sa faci 2-3 sedinte si 2-3 vizite nu e greu, muncitorii aia de pe santier ce sa mai zica? Politicul profita de orice ocazie pentru a se afirma, nu ai invatat asta pana acum?

fara coordonarea lui nu se faceau? Sa fim seriosi. Nu are nici un fel de decizie, nu il baga nimeni in seama, nu poate da dispozitii, semna acte, aloca sau plati sume, receptiona lucrari, negocia cu contractorii. Are rol pur decorativ, politicul a vrut sa-i clatareasca imaginea si atata tot.

748524152168270
Bogdan Burdusel  •  13 Iunie 2020, 23:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andipanda
andipanda  •  13 Iunie 2020, 17:13

Nu pot sa-l uit pe Gica Popescu cum, intrebat fiind daca nu e ingrijorat ca nu o sa fie gata lucrarile, a spus cu un ton su perior: 'stati linistiti, totul va fi gata la timp'. Mai tarziu: 'm-ati inebunit cu intrbarile despe Euro, deabia astept sa treaca'. Acum, e mandru de ce a realizat si suparat ca altii isi aloca meritele. Pai bine ***, daca nu aveam noroc chior cu coronavirusul, se mai tinea Euro in Romania, ca nu eram gata cu nimic? Chiar ne crede pe toti niste prosti?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează