INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2020

Gică Popescu, dezarmat după ce Ion Țiriac a blocat lucrările la linia de tren Gara de Nord - Otopeni: „Nu mai sunt sigur de nimic”

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 octombrie 2019 11:54

Gică Popescu (52 de ani), consilierul pentru EURO 2020 al prim-ministrului, a comentat oprirea construirii unei căi ferate de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni, care ar putea fi folosită și pentru turneul final din vara viitoare.

  • CONTEXT: Guvernul României încearcă să construiască o cale ferată de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni, care ar putea fi folosită și pentru EURO 2020, dar proiectul a fost oprit după o plângere făcută de Ion Țiriac.
  • Astfel, vineri, Curtea de Apel a decis blocarea construcției, anunță money.ro. Decizia este executorie, dar poate fi atacată la o instanță superioară (DETALII AICI).

„Dați-mi voie să nu comentez o victorie a instanței, dacă este într-adevăr o victorie. Habar nu am. Nu mai sunt sigur de nimic. Atâta timp cât este o decizie a instanței cum să mai pot fi sigur? O să dureze această chestiune, nu am de unde să știu”, a declarat Popescu, conform TV Digi Sport.

La finalul lunii septembrie, Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis, și alți parteneri de afaceri au dat în judecată Guvernul României, Ministerul Transporturilor și CFR. Aceștia au acuzat faptul că noua cale ferată va dăuna investițiilor făcute și au reușit, pentru moment, să blocheze construirea porțiunii de drum.

Tronsonul de 3 kilometri urma să se desprindă din linia dintre Gara de Nord și Urziceni și să treacă prin spatele patinoarului ridicat de Ion Țiriac la Otopeni, să traverseze DN1 și să ajungă la Aeroportul Otopeni. 

Linia de cale ferată dintre Aeroportul Otopeni și Gara de Nord ar ajuta la preluarea fluxului de fani care vor ajunge în București la vară, când Capitala organizează patru meciuri de la EURO 2020.

VEZI ȘI:

Ion Țiriac a blocat lucrările la linia de tren Gara de Nord - Otopeni! Decizia luată de Curtea de Apel în legătură cu proiectul pentru EURO 2020

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
lukdan
lukdan  •  13 Octombrie 2019, 21:44
Postat de mongolia2060 pe 13 Octombrie 2019, 18:04

zi-i

Mai nea Mongol.. Ce ai bre? S-a umflat untura pe paine in mata? Nu ai iesit din container sa vi direct pe gsp! Pune mana pe carte sa sti si tu unde este Antioquia!Pai daca nu iesi din rahova... perverso de pe tg ocna:))). Mai Pesedist fachirist... Cimitirele sunt pline de academicieni ca tine...ESTI P... FACUT PACHET!

mongolia2060
mongolia2060  •  13 Octombrie 2019, 18:48

Promit sa nu mai fac misto de tine daca nu vei mai fi jignitor cu Romania, cu istoria si traditiile tarii care te-a crescut. Daca mi-ai vazut comentariile ai notat ca sunt foarte direct, chiar dur cu Hagi, Ianis, clanul B… (refuz sa le scriu numele, nu merita) atunci cand se cuvine. N-am jignit alte tari sau etnii, doar in cazul tau am raspuns asa cum meriti pentru ca ai depasit cu mult limita bunului simt. Diderot spunea ca “atunci cand intunericul nu te face sfios, te face curajos”, crezi ca APARENTUL anonimat conferit de internet iti da dreptul sa te exprimi atat de vulgar? Am spus “aparent” si nu voi ca sa ma laud, nici nu voi sa te inspaimant, dar orice computer conexat la internet poate fi reperat cu precizie milimetrica. Ma retrag acum, urmeaza meciuri interesante, o seara de relax. Reciteste-mi mesajele de la acest articol, mediteaza la propunerea facuta, comporta- te ca o persoana matura, asa cum ar trebui sa fii, nu ca un copil scapat la borcanul cu miere! Bafta, seara buna!

mongolia2060
mongolia2060  •  13 Octombrie 2019, 18:04
Postat de mongolia2060 pe 13 Octombrie 2019, 18:03

Mai gigel (alint pentru gigistul site-ului), nici tu nu stii ce scrii, imi spui ca sunt mosneag, apoi ca lucrez la call center (la call center nu cred ca primesc persoane mai “coapte”). Ai jumatatea varstei mele (fara sa stii cati ani am), dar stii ce metode avea impuscatul pentru “smecherasi”. Deci, sunt sergent major sau controlor de autobuz, acum miliardar smecheras. Flacaias nevinovat, esti confuz rau, ai tras din prafurile acelea de Antiohia despre care vorbeai mai devreme? Ti-am spus, nu-i nevoie sa spun nimic, ajunge sa-ti citesc mesajele, faci totul singurel, ca lucrul manual cu care esti antrenat. Mergi sa fumezi o “tigare”, trage aer in piept, relaxeaza-te, nu mai fi manios, iti tremura mana si gandurile, oricum tulburate. Haide, numara in gand pana la zece, zi “bau” sa ma predau; la dublu “bau- bau” nu ma mai predau, ai “grije”! Bate un semn ca mai esti, spirit ratacitor!

zi-i

Vezi toate comentariile (38)
Comentează