INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Ultimele detalii despre posibilul transfer al lui Ianis Hagi: „Are o clauză care oricând poate fi plătită”

Ianis Hagi
Ianis Hagi

Articol de GSP - Publicat joi, 30 decembrie 2021 17:23 / Actualizat joi, 30 decembrie 2021 18:55

Gică Popescu (54 de ani), președintele celor de la Farul Constanța, a vorbit despre situația contractuală a lui Ianis Hagi (23) de la Rangers.

Aflat pe lista mai multor echipe din Europa, precum Galatasaray sau Aston Villa, Ianis Hagi ar putea fi protagonistul unui transfer iarna aceasta.

Transferul lui Ianis Hagi, comparat cu cel al lui Van Dijk: „Banii vorbesc!”
Scoția
Transferul lui Ianis Hagi, comparat cu cel al lui Van Dijk: „Banii vorbesc!”

Despre acest subiect a vorbit și Gică Popescu. Fostul căpitan al Barcelonei îl sfătuiește însă pe internaționalul român să mai rămână la Rangers câțiva ani înainte de a face pasul la o echipă mai bună.

Gică Popescu, despre transferul lui Ianis Hagi

„Aş zice să rămână doi-trei ani acolo şi să devină un jucător superimportant pentru Rangers. Eu am stat la Eindhoven patru ani de zile, am plecat un an la Tottenham şi la 27 de ani la Barcelona. De ce trebuie să te grăbeşti? Trebuie să te duci copt, că ăia nu te aşteaptă. La ăia mari te duci copt sau te duci acasă. 

Să rămână acolo. Joacă, e iubit, e apreciat şi atunci când a ajuns la un nivel înalt să se ducă la top. Eu aş mai sta în locul lui. Ianis are o clauză, nu ştiu dacă e de 17, 20, 15 milioane de euro, dar are o clauză, clauză pe care o poate plăti oricând orice club. Dacă mai rămâne doi ani acolo, sumele pe care un club le-ar plăti pentru el vor fi mult mai mari”, a declarat Gică Popescu potrivit Telekom Sport.

VIDEO Alin Stoica despre Ianis Hagi: „În locul lui, nu aș pleca niciodată de la Rangers”

Citește alte știri din fotbalul internațional:

OUT din Cupă, OUT din Turcia?! Dezastru complet: Șumudică, eliminat de o echipă din Liga 2

La Liga, decimată de COVID » Focar la 16 echipe, meciul Barcelonei e în pericol

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (7)
csaba
csaba  •  31 Decembrie 2021, 18:00

Cu părere de rău dar nici la degetul mic a lui taică-so nu ajunge, în afară de nume, zero, la nivel înalt, în divizia c e vedetă !!

2944926335589436
Ovi Caravan  •  31 Decembrie 2021, 01:02

Lyon este gata sa vinda trei jucatori sa stringa vreo 70 mil. ca sa platessca 3.5, sau mai putin pe Ianis. De astia cu numele Gigi, si Gica din fotbalul romanesc stim ca sint *** dar ziaristii astia chiar au stat in aceiasi banca la scoala cu Becali si Hagi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

polistul68
polistul68  •  30 Decembrie 2021, 23:18

Ei, cei din anturajul lui Ianis i fac rau....aceste declaratii nu fac altceva decat sa puna presiune pe Ianis si sa agite spiritele in randul fanilor echipei nationale...el nu e titular de drept la rangers, o echipa modesta , acum, din Europa...si se viseaza la titani..nu e rau sa visezi, dar trebuie sa te bazezi oe ceva...Ianis inca nu a consfirmat niciunde ca e capabil sa faca fata la o echipa mare. Fara viteza, forta si implicare, cam greu sa ajungi la Byern sau City....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează