INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ŞOCANT

Giggs loveşte din nou! A avut o relaţie de 8 ani cu soţia fratelui său

Natasha şi Giggs şi-au minţit familiile timp de 8 ani +2   FOTO
Natasha şi Giggs şi-au minţit familiile timp de 8 ani

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 05 iunie 2011 14:33

După ce a abia a reuşit să distragă atenţia de la subiectul arzător al aventurii sale cu Miss Ţara Galilor, Imogen Thomas, care a şocat media britanică, Ryan Giggs e din nou în atenţia presei. Daily Mail scrie că mijlocaşul de 37 de ani a avut o relaţie de lungă durată cu soţia fratelui său!

Se pare că Giggs a cunoscut-o pe Natasha, 28 de ani, acum 8 ani, cînd aceasta nu era implicată într-o relaţie cu fratele starului galez. Cei doi s-au întîlnit prima dată într-un bar din Manchester, stabilind să se vadă şi a doua seară, cînd Giggs a venit cu fratele lui, Rhrodi. Din dezvăluirile presei britanice, la 20 de ani, Natasha avea un copil, iar Giggs, care avea 27 de ani, era pe cale de a deveni tată, logodnica sa, Stacey, fiind însărcinată.

Cei doi au continuat relaţia chiar dacă, între timp, Natasha şi fratele lui Giggs au făcut un copil împreună şi apoi s-au căsătorit, în 2010.

"Ştiam că e greşit, că e cea mai urîtă formă de trădare. Am încercat să mă opresc, dar nu am reuşit pentru că relaţia cu Ryan era ca o dependenţă. Orice îmi zicea, făceam. Nu puteam să-l refuz", i-ar fi spus Natahsa unei prietene.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
huhuruz77
huhuruz77  •  06 Iunie 2011, 21:28

Nu-l blamati pe giggs , la urma urmei FEMEIEA este intodeauna vinovata ptr ca ridica..."coada":)) Bravo , Giggs !!! fa-le franjuri pe toate :D:D

r3v3ng3r01
r3v3ng3r01  •  06 Iunie 2011, 09:49

Esty de groaza Giggs it-i place sa joci numai acasa.

nttflox
nttflox  •  06 Iunie 2011, 00:17

Da, mi-a povestit si mie pritena pritenei prietenei prietenei sotiei fratelui lui Giggs. E 100% adevarat.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează