INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FCSB

Gigi Becali, inamicul #1 la Poli Iași! Ironii în serie după acuzațiile de blat eșuat: „Mie nu mi-a plăcut Miorița, iar aici nu e stână! FRF ne-a spus deja ce urmează”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 02 martie 2020 17:10

Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași, a oferit o replică dură după ce Gigi Becali a afirmat că oficialii clubului moldovean i-au propus o înțelegere în penultima etapă a play-off-ului din sezonul 2017/2018.

„Dacă vom căuta pe wikipedia, o să vedem că nu englezii, ci dumnealui a inventat fotbalul. Dacă e adevărat ce spune, de ce nu a zis atunci? Îl invit să zică cu subiect şi predicat, să vină cu dovezi, pentru că sunt acuzaţii foarte grave. Dacă nu e adevărat, ceea ce e e la fel de grav, domnul Becali ar trebui să ştie că Iaşiul nu e o stână de pe Giumalău. 

O fi având el oi mai multe, şi cornute, şi merinoase, şi s-o fi pricepând el mai bine la schimbat terenuri sau cărat valize sau o fi având echipe pe care le agreează pe lângă Bucureşti că înţeleg din presă că îşi împarte atenţia şi pe la alte cluburi”, a declarat Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași, conform TV Telekom Sport. 

Paraschiv: „Mie nu mi-a plăcut Miorița”

„Îi spun domului Becali. Mie nu mi-a plăcut Mioriţa, nu mi-a plăcut atitudinea defetistă a ciobanului moldovean. Eu îmi apăr sărăcia, care e acum, aici, nevoile, îmi apăr clubul. Nu-i permit ca astfel de declaraţii să nu le probeze. Domnule Becali, ieşiti cu probe! Am toleranţă zero pentru astfel de lucruri. Vom tăia în carne vie, daca se adevereşte ce zice domnul Becali. 

În această dimineaţă, am fost sunat de la FRF şi am fost anunţat că FRF s-a autosesizat şi că reprezentanţii departamentului de integritate vor veni în Dealul Copoului să facem toate demersurile ca adevărul să iasă la iveală”, a declarat Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași, conform TV Telekom Sport. 

Vezi și:

EXCLUSIV Claudiu Niculescu revine pe bancă! OFICIAL S-a înțeles cu noua echipă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
1731885997060900
Niculae Petre  •  03 Martie 2020, 08:05

Marele intelectual Paraschiv este un neica nimeni care a *** pe la FRF,ca el sunt multi in FRF care nu au nicio treba cu fotbalul.Daca Becali vine cu inregistrarea acest sugaci de la FRF impreuna cu Ambrosie si primarul vor cam avea de suferit,asa ca ciocul mic Paraschive,ai fost si vei ramane un neica nimeni la fel ca marele portar fara maini (Prunea)de la Dinamo,oameni care alergati doar dupa bani.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maccsero
maccsero  •  02 Martie 2020, 23:14

Frate, da Paraschiv ăsta e un intelectual adevărat! Și are și mult spirit! Aproape ca col. Dinu Cornel.

hhannibal
hhannibal  •  02 Martie 2020, 21:38
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ce prostii spui ma acolo!? FCSB e continuatoarea Stelei, o spun si dinamovistii adevarati precum Rednic si Andone! Lucestii de asemenea, considera ca FCSB e Steaua! Si (sa nu uitam) 95% dintre stelisti!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează