INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  POVESTE

Giovanni Becali dezvăluie cum l-a înfruntat Ilie Dumitrescu pe un campion european: „Auzi Luis, de ce nu începi cu mine?” » Cum îi șoca pe Hagi, Popescu și Petrescu

Ilie Dumitrescu a fost un jucător de bază al Generației de Aur
Ilie Dumitrescu a fost un jucător de bază al Generației de Aur

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2020 11:23

Impresarul Giovanni Becali a vorbit despre fostul său jucător, Ilie Dumitrescu (51 de ani) și a povestit ce s-a întâmplat în 1995, când fostul internațional a fost împrumutat de Tottenham la Sevilla.

Echipa andaluză era atunci antrenată de Luis Aragones, care în 2008 a devenit campion european cu Spania, iar Ilie Dumitrescu l-a confruntat într-un mod neașteptat pentru că nu-l folosea mai des.

„Cu Ilie am cea mai frumoasă amintire la Sevilla. Au fost probleme cu președintele de la Tottenham, Alan Sugar. Ne-am dus la el acasă și ne-am speriat. Ce casă, ce vilă... Cu războaie multe am reușit să plecăm la Sevilla, unde Luis Aragones era antrenor.

Mergem, îl prezentăm, și revin vin eu peste una sau două săptămâni. Ilie deja jucase acolo, dar după aceea antrenorul nu l-a mai băgat. Într-o zi, s-a dus Ilie direct la el în birou și zice «Auzi, Luis, dar de ce nu începi cu mine?». Drect așa, cum i-ar fi spus lui Puiu Iordănescu. Lui Iordănescu îi spunea «Puiu». Popescu, Hagi și Petrescu se uitau și ziceau «Băi, ce face Ilie?»

După aceea mă cheamă Aragones și îmi zice «Băi Giovanni, ăsta e brazilian sau argentinian? Am avut brazilieni și argentinieni, dar nu mi-au zis niciodată Luis»”, a declarat Giovanni Becali, potrivit digisport.ro.

VIDEO Ilie Dumitrescu a vorbit despre aventura cu soția unui polițist din Anglia

Citește și: 

Poveste fabuloasă cu Giovanni Becali și Ilie Dumitrescu: „Am pierdut 5.000 de lire la cazinou, iar el TOT! M-am dat jos cu un kilometru înainte de aeroport”

Culisele transferului lui Florinel Coman » Suma refuzată de Gigi Becali: „Avem oferta scrisă la birou”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cornelconasu
cornelconasu  •  03 Mai 2020, 14:41

Nu senor Luis, Ilie e...ce se vede ! Ei așa vorbește dă mici !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează