INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

video+foto Giovanni Simeone a răpus-o și pe Juventus, după „poker-ul” cu Lazio! Cifre incredibile în luna octombrie

Juventus Torino a fost învinsă în deplasarea de la Verona, scor 1-2. Giovanni Simeone (26 de ani) a marcat o „dublă” pentru gazde. +10   FOTO
Juventus Torino a fost învinsă în deplasarea de la Verona, scor 1-2. Giovanni Simeone (26 de ani) a marcat o „dublă” pentru gazde.

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2021 21:15 / Actualizat sambata, 30 octombrie 2021 22:28

Juventus Torino a fost învinsă în deplasarea de la Verona, scor 1-2. Giovanni Simeone (26 de ani) a marcat o „dublă” pentru gazde. 

Giovanni Simeone este omul lunii octombrie în Serie A. Atacantul argentinian a marcat 8 goluri în ultimele 6 apariții. După meciul monstruos făcut în fața lui Lazio, cu un „poker”, astăzi a răpus-o și pe Juventus.

Giovanni Simeone, MVP în Verona - Juventus 

Giovanni Simeone, fiul antrenorului de la Atletico Madrid, a deschis scorul în minutul 11, apoi a dublat imediat avantajul cu o execuție genială, în stilul lui Del Piero, legenda lui Juventus. A șutat cu mult efect, de la 18 metri, și a direcționat mingea aproape de vinclu, la colțul lung.

+6 FOTO

Și unica reușită a torinezilor a fost specială. Weston McKennie, aflat la al doilea meci consecutiv cu gol marcat, a tras violent, din interiorul careului, în minutul 79. Nu a fost suficient pentru trupa lui Massimiliano Allegri, care pierde al doilea meci consecutiv în Serie A.

Verona, peste Juventus în Serie A

Verona confirmă startul foarte bun de sezon. Este pe locul 8 în Serie A, cu 15 puncte, și are al doilea cel mai bun atac, cu 24 de goluri înscrise. Doar Inter stă mai bine. 

Juventus este la egalitate de puncte cu adversara de astăzi, dar cu un golaveraj inferior. „Bătrâna doamnă” a marcat 15 goluri și a primit tot atâtea.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

VIDEO Guardiola, făcut KO pe Ettihad! Liverpool s-a încurcat acasă cu revelația din Premier League

Șumudică, după primul eșec la Yeni Malatyaspor: „N-am înțeles ce s-a întâmplat! Avem o problemă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează