INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Guardiola, făcut KO pe Etihad + Liverpool s-a încurcat acasă cu revelația din Premier League!

Manchester City și Liverpool, ultimele două campioane ale Angliei, s-au încurcat în etapa cu numărul 10 din Premier League.
Manchester City și Liverpool, ultimele două campioane ale Angliei, s-au încurcat în etapa cu numărul 10 din Premier League.

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2021 20:05 / Actualizat sambata, 30 octombrie 2021 21:09

Manchester City și Liverpool, ultimele două campioane ale Angliei, s-au încurcat în etapa cu numărul 10 din Premier League. 

Chelsea este marea câștigătoare a etapei cu numărul 10. Elevii lui Tuchel s-au impus clar în deplasarea cu Newcastle, scor 3-0, și s-au desprins pentru moment de Liverpool și Manchester City, principalele candidate la fotoliul de lider. 

VIDEO Manchester City, învinsă pe teren propriu de Crystal Palace

Manchester City trece printr-o mini-criză. După eliminarea din Cupa Ligii, în fața lui West Ham, „cetățenii” au fost învinși și în campionat, de Crystal Palace, scor 0-2. 

Zaha a deschis scorul după doar 6 minute, apoi în finalul primei părți s-a rupt echilibrul. Laporte a fost eliminat. City a avut o posesie sterilă în partea secundă, cu doar două șuturi trimise pe spațiul porții adverse. Conor Gallagher (21 de ani), noul star din Premier League, a stabilit scorul final în minutul 88.

VIDEO Liverpool, remiză cu revelația Brighton

Liverpool a remizat cu Brighton, scor 2-2, în cel mai spectaculos meci al etapei. Elevii lui Klopp veneau după 4 victorii consecutive, în care marcaseră în total 15 goluri. 

Seria părea să meargă mai departe, după golurile marcate de Henderson, în minutul 4, și de Mane, în minutul 24. Brighton, revelația startul de sezon, locul 6 în acest moment, nu a cedat. Nu doar că a egalat prin golurile marcate de Mwepu (41) și Trossard (65), dar și-a creat o mulțime de alte șanse. 

De remiza dintre „cormorani” și „pescăruși” profită Chelsea, care are acum un avans de 3 puncte față de Liverpool.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Mărturia unui campion european: „M-aș vota pentru Balonul de Aur. Glumesc, dar l-ar merita De Bruyne”

Fatih Terim a luat decizia în cazul lui Moruțan » Turcii anunță noua schimbare de la Galata

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează