INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Giovanni van Bronckhorst e omul care îl va înlocui pe Guardiola la Manchester City

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 septembrie 2019 18:42

Șeicii lui Manchester City pregătesc înlocuitorul pentru Pep Guardiola. Mirror scrie că olandezul Giovanni van Bronckhorst a semnat deja o înțelegere cu „cetățenii”. 

Pep Guardiola are contract cu Manchester City până la finalul sezonului 2020/2021. Conducerea campioanei Angliei a obținut acordul tehnicianului spaniol pentru recrutarea în club a lui Giovanni van Bronkhorst. Olandezul în vârstă de 44 de ani lucrează deja de o lună, având acces la toate facilitățile clubului, inclusiv la antrenamentele și ședințele tactice ale lui Pep, scrie Mirror. 

Giovanni van Bronckhorst a pregătit-o pe Feyenoord din 2015 până la finalul sezonului precedent. Fostul internațional cu 106 selecții în prima reprezentativă a Olandei a renunțat la anul sabatic pe care îl anunțase pentru a veni la Manchester City.  

De-a lungul carierei de fotbalist a evoluat pentru Feyenoord, Waalwijk, Rangers, Arsenal și Barcelona.

Vezi și:

Jose Alberto Canas, starul care a plecat de la PAOK odată cu Răzvan Lucescu: „Nimeni nu-l va uita vreodată! El era creierul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează