INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK SALONIC

Jose Alberto Canas, starul care a plecat de la PAOK odată cu Răzvan Lucescu: „Nimeni nu-l va uita vreodată! El era creierul”

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 septembrie 2019 18:10

Jose Alberto Canas (32 de ani) a plecat de la PAOK Salonic la Steaua Roșie Belgrad în această vară. Mijlocașul spaniol vorbește despre importanța pe care Răzvan Lucescu a avut-o în sezonul precedent din Grecia. 

PAOK a avut cel mai bun sezon din istorie sub comanda lui Răzvan Lucescu. Formația din Salonic a obținut titlul fără să piardă vreun meci și a câștigat Cupa Greciei. În vară, surprinzător, Lucescu Jr. a ales să semneze cu Al Hilal.

„Cred în PAOK și în unitatea grupului de acolo. Duminică vor bate sigur pe AEK. În vară lotul a suferit multe schimbări, dar principala pierdere a fost plecarea lui Răzvan Lucescu. El era creierul echipei. Nimeni de acolo nu îl va uita vreodată! Nu îmi imaginam că va pleca. Nu mi-a venit să cred când am primit mesajul.   

Am încredere însă în jucătorii rămași. Am depășit multe obstacole cât timp am fost acolo. Dacă fanii vor fi aproape, nivelul va crește în continuare”, a Jose Alberto Canas pentru Metrosport.gr.

1.250.000 de euroeste cota lui Jose Alberto Canas conform transfermarkt.de

Vezi și:

LAZIO - GENOA 4-0 // VIDEO Ștefan Radu, gol fantastic în poarta lui Ionuț Radu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează