INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Giuly, declaraţie surprinzătoare: "Mbappe e mai profesionist decât Messi"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 00:51

Ludovic Giuly, fostul fotbalist de la Barcelona, susţine că Kylian Mbappe, jucătorul adus de Paris Saint-Germain în această vară, este mai profesionist decât Lionel Messi la aceeaşi vârstă.

Giuly, care a făcut parte din echipa catalanilor care a câştigat Liga Campionilor în 2006, este de părere că tânărul francez, în vârstă de 18 ani, ştie să îşi gestioneze mai bine condiţia fizică, iar asta îl ajută să scape de accidentări.

" Mbappe este mai profesionist decât Messi la aceeaşi vârstă. Ştie mai bine cum să aibă grijă de corpul său. Leo a avut multe probleme de sănătate când era în creştere, i-a fost mai greu lui. Kylian are avantajul faptului că își cunoaşte mai bine corpul şi se poate recupera mai uşor.

Clubul l-a ţinut pe Messi departe de lumina reflectoarelor timp de doi ani şi a izbucnit la Barcelona când avea 17 ani. Cu Kylian se întâmplă acelaşi lucru. Are un potenţial uriaş. Deţine tot ce îi trebuie pentru a ajunge mare. Este un profesionist şi posedă mentalitatea corectă. A făcut o decizie corectă când a ales PSG", a declarat Giuly, într-un interviu pentru Le10Sport.

3 goluria reuşit Mbappe, în acest sezon, pentru parizieni

Mbappe a fost împrumutat în această vară de PSG de la Monaco, cu obligaţia de a-l achiziţiona definitiv peste un an, în schimbul sumei de 180 de milioane de euro.

Giuly, în vârstă de 41 de ani, a fost coleg cu Messi la Barcelona în perioada 2004-2007 şi a mai evoluat pentru Monaco şi PSG, fosta şi actuala echipă a lui Mbappe.

surse: sport-english.com, eurosport.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mere_acre
mere_acre  •  14 Octombrie 2017, 13:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close