INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GLASGOW RANGERS - CELTIC 1-0

GLASGOW RANGERS - CELTIC 1-0 // VIDEO + FOTO Victorie la limită în "Old Firm Derby" » Rangers o învinge pe Celtic și relansează campionatul în Scoția

FOTO: Reuters +9   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 decembrie 2018 16:19

Derby-ul dintre Glasgow Rangers și Celtic și-a consumat azi un nou episod din rivalitatea istorică ce a împărțit Scoția în două. Rangers, formația antrenată de Steven Gerrard, s-a impus pe teren propriu cu 1-0 și a relansat campionatul.

Vezi AICI FOTO de la meci!

Unicul gol al partidei a venit în minutul 30. Ryan Kent a pătruns periculos în careu, a păcălit un fundaș al lui Celtic și a pasat inteligent spre Ryan Jack, al cărui șut deviat s-a dus în poartă. 

VIDEO cu golul

Liderul Celtic a făcut o partidă modestă. A fost dominată de Rangers și a avut un singur șut pe poartă pe toată durata meciului. Finalul de meci a găsit-o pe Celtic în atac, fără însă să pericliteze avantajul obținut de Rangers în prima repriză.

Rangers: McGregor - Tavernier, Goldson, Worrall, Halliday - Mccrorie - Candeias, Arfield, Jack, Kent - Morelos

Celtic: Gordon - Lustig, Boyata, Benkovic, McGregor - Brown, Ntchman - Forres, Christie, Sinclair - Johnston

Celtic se află pe primul loc, cu 42 de puncte, la egalitate cu Rangers, care are însă un meci în plus.

Vezi și: VIDEO + FOTO Scandal la Juventus - Sampdoria! Meci tranșat după 3 decizii VAR! Ultima a venit în minutul 90+2

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează