INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PARMA

Gol Dennis Man, primul după 4 luni! „O perlă care poate fi esențială pentru calificarea în play-off”, scrie Gazzetta dello Sport

Articol de - Publicat sambata, 22 aprilie 2023 18:39 / Actualizat sambata, 22 aprilie 2023 18:58

Intrat în minutul 72, Dennis Man (24 de ani) a semnat un gol de autor, șut cu stângul la păianjen din interiorul careului, și a adus victoria Parmei, 2-1 cu Cagliari.

Într-o perioadă în care nu mai acuză probleme medicale și nici nu sunt indisponibili din cauza suspendărilor, Dennis Man (24 de ani) și Valentin Mihăilă (23 de ani) nu mai reușesc să prindă echipa de început la Parma. 

Cu Cagliari, cei doi internaționali români au fost tot pe lista rezervelor. Al patrulea meci consecutiv, după cele cu Palermo (2-1), Cittadella (1-0) și Modena (1-1), în care n-au intrat în joc decât după pauză. Deși s-au plătit sume mari pentru achiziționarea lor, nu se mai pot impune în planurile antrenorului Fabio Pecchia.

Gigi Becali pune o întrebare surprinzătoare pentru „nenea Vasile Dâncu-mustață în anul 2023”: „La asta s-a gândit, cum face transferurile?”
FCSB
Gigi Becali pune o întrebare surprinzătoare pentru „nenea Vasile Dâncu-mustață în anul 2023”: „La asta s-a gândit, cum face transferurile?”

131 de zile de la ultimul gol al lui Dennis Man în Serie B

Tocmai de aceea când intră încearcă să impresioneze ca să redevină titulari. Astăzi Mihăilă a fost introdus în minutul 67 și a avut imediat o ocazie, dar nu s-a descurcat în careu, iar Man și-a făcut apariția în teren în minutul 72, înlocuind un coleg accidentat (Balogh). Doar cinci minute i-au trebuit pentru a modifica tabela. Și ce gol important a reușit fostul FCSB-ist, la 1-1 pe Tardini!

„Uimitor golul românului, care a primit mingea la marginea careului în unghi, s-a dus către centru și a dezorientat toți adversarii și a trimis-o la păianjen, cu un stâng puternic și precis. Tardini explodează la această perlă, care poate fi esențială pentru calificarea în play-off", a comentat live Gazzetta dello Sport.

 Primul gol al lui Man după 131 de zile de la ultimul, cu Brescia!

Valentin Mihăilă a scos 11 metri și a ratat cu „scăriță”!

Putea fi meciul cu ambii români pe lista marcatorilor. Mihăilă a obținut un penalty în minutul 89, după un slalom în care a fost faultat de doi adversari, Lella și Obert. 

Cum ieșise deja Vazquez, care egalase din prima lovitură de la 11 metri acordată Parmei, Valentin și-a asumat responsabilitatea executării și a ratat, portarul Radunovic respingând în corner peste transversală mingea trimisă cu „scăriță”. A mai avut o ocazie să puncteze, numai că lobul său a fost ajuns de același goalkeeper al sarzilor.

După acest succes, Parma a urcat pe locul 5, cu 51 de puncte, la 7 puncte deasupra Modenei, care e prima sub linia de play-off, și la două în spatele lui Sudtirol, care e pe locul 4, ultimul care asigura prezenta în semifinalele play-off-ului. În Serie B mai sunt de jucat 4 etape din sezonul regulat.

5 goluria reușit Dennis Man în 24 de meciuri disputate în actualul sezon din Serie B

Citește și: 

Guardiola vrea mijlocașul rivalei din Premier League » Negocierile ar fi început deja

Capello, uimit de faptul că Serie A are 5 echipe în semifinalele cupelor europene: „M-a surprins puțin”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
johny2003
johny2003  •  23 Aprilie 2023, 01:25

Era frumos sa dea gol si Mihaila...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează