INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Capello, uimit de faptul că Serie A are 5 echipe în semifinalele cupelor europene: „M-a surprins puțin”

Fabio Capello. 
Foto: Imago
Fabio Capello. Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 22 aprilie 2023 15:43 / Actualizat sambata, 22 aprilie 2023 16:12

Fabio Capello (76 de ani), fost antrenor la echipe precum AC Milan, Juventus, Real Madrid sau AS Roma, a lăudat prestația echipelor italiene din acest sezon de cupe europene. Serie A are două echipe în semifinalele Champions League(Inter și AC Milan), două în semifinalele Europa League (Juventus și AS Roma) și una în semifinalele Conference League (Fiorentina). 

Tehnicianul a spus că, faptul că fotbalul italian a dat cinci echipe în semifinalele competițiilor europene îl surprinde puțin, în special că Inter și AC Milan au ajuns într-o fază atât de avansată a turneului. 

Previziunile lui Mircea Lucescu: „Trei Cupe în Italia? E greu, pentru că City e peste toate în Liga Campionilor”
ITALIA
Previziunile lui Mircea Lucescu: „Trei Cupe în Italia? E greu, pentru că City e peste toate în Liga Campionilor”

Fabio Capello, despre parcursul echipelor din Serie A în acest sezon de cupe europene: „M-a surprins puțin”

„Faptul că 5 echipe din Serie A au ajuns în semifinalele competițiilor europene m-a surprins puțin, în special parcursul celor două echipe din Milano. 

AC Milan și Inter au realizat lucruri extraordinare. Primii sunt cei cărora le dădeam cele mai puține șanse să se califice în această fază a turneului. Cred că ei au suferit cei mai mult, în special în meciurile cu Tottenham. 

Dar au jucat foarte bine, iar Inter le-a eliminat pe Benfica și Barcelona”, a declarat Fabio Capello, potrivit Tutto Mercato. 

Fabio Capello: „Ar fi frumos să avem o finală de Europa League între AS Roma și Juventus”

„Nu știu cine va fi favorită în semifinala dintre Inter și AC Milan. Mereu am fost de părere că Inter este echipa mai puternică și mai experimentată, dar AC Milan este echipa mai tehnică, iar Rafael Leao este un fotbalist foarte bun în duelurile unu la unu. 

Ar fi frumos să avem o finală de Europa League între AS Roma și Juventus”, a mai precizat Fabio Capello, potrivit sursei citate anterior. 

Citește și: 

Cassano continuă atacul la Mourinho: „Am fost nebun ca fotbalist, dar el este un antrenor oribil. Are doar mult noroc”

Barcelona NU va fi exclusă în sezonul viitor din Europa » Ce așteaptă mai întâi UEFA

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tristan
tristan  •  22 Aprilie 2023, 17:17

Inter si Milan , oricare ajunge in finala , nu va avea nicio sansa cu Real sau City..sper sa ma insel si sa castige Milan cupa...dar ma tem ca e doar un vis de al meu. Milan a prins un traseu f usor...N a dat peste niciun balaur pana acuma..Abia in finala va da peste unul daca ajunge acolo

Vezi toate comentariile (1)
Comentează