INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MLS

VIDEO Premiu pentru Zlatan! Reușita lui Ibrahimovic, cea mai frumoasă din istoria MLS

Zlatan Ibrahimovic a impresionat la LA Galaxy // FOTO: Imago
Zlatan Ibrahimovic a impresionat la LA Galaxy // FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 18 decembrie 2020 17:11 / Actualizat vineri, 18 decembrie 2020 17:40

Deși a plecat la începutul anului din Statele Unite, Zlatan Ibrahimovic a rămas un simbol în MLS. Dovadă că atacantul suedez a fost recompensat cu premiul pentru cel mai frumos gol din istoria campionatului! 

Lobul sublim la debutul pentru LA Galaxy, pe 31 martie 2018, în derbyul cu Los Angeles FC (4-3, revenind de la 0-3), a întrunit majoritatea voturilor în sondajul Ligii nord-americane, cu ocazia celei de-a 25-a aniversări. 

„Suedezul de 39 de ani a înscris atunci o "dublă", deși intrase după pauză. Lider acum cu AC Milan în Serie A, Ibra se recuperează după o leziune musculară.

VIDEO Golul lui Zlatan Ibrahimovic, ales cel mai frumos din istoria MLS

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Un fost jucător al Barcelonei povestește cum a trecut peste cele mai dificile momente ale carierei: „Nu duceam viața pe care ar fi trebuit să o duc”

Destin „vulcanic” pentru Robert Lewandowski » Cum i-a schimbat un fenomen natural cariera atacantului polonez

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează