INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Messi, „delicatesă” pentru golul 700 » Al doilea după CR7 la penalty-uri în La Liga

Lionel Messi (foto: Guliver/Getty Images)
Lionel Messi (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat miercuri, 01 iulie 2020 11:11 / Actualizat miercuri, 01 iulie 2020 11:24

Leo Messi a atins aseară şi bariera celor 700 de goluri marcate în carieră la club şi naţională. Pentru reuşita cu nr. 630 în 724 de meciuri în tricoul blaugrana, căpitanul a ales o execuţie specială, o „delicatesă”, cum a numit-o cotidianul catalan Sport. 

L-a păcălit pe Oblak cu o scăriţă perfectă şi a devenit al doilea marcator din LaLiga de la 11 metri (57 goluri din 69 de penaltyuri), după Cristiano Ronaldo (61 din 72), dar depăşindu-l pe Hugo Sánchez (56 din 71). Argentinianul nu mai folosise procedeul "Panenka" de la un meci cu Villarreal din mai 2017. În acest campionat, catalanii au beneficiat de mai puţine lovituri de la 11 metri (5) decât s-au dictat contra (7). 

Prima „dublă” pentru Atlético!

Şi Saúl Ñíguez a reuşit o performanţă istorică pe Camp Nou. E doar al patrulea care înscrie o "dublă" contra Barcelonei din penalty, după Polster cu Sevilla (1989-'90), Ivanov cu Betis (1990-'91) şi Siqueira cu Granada (2011-'12). Niciodată până marţi seară, mijlocaşul spaniol nu marcase două goluri pentru prima echipă a lui Atlético, dar avea hattrick la naţionala U21! De 26 de ani un jucător al "plăpumarilor" nu a mai transformat în acelaşi meci de campionat două lovituri de pedeapsă. Niciodată când a punctat Saúl Atlético n-a pierdut, 35 de victorii şi 5 remize! 

Citește și alte știri din La Liga

VIDEO + FOTO X pentru Real! Catalanii se împiedică și de Atletico, după un derby spectaculos cu 4 goluri și 3 penalty-uri » Clasamentul ACUM

VIDEO Quique Setien nu se teme că va fi demis: „Rezultatul e ruşinos, aşa pierdem titlul! Dar nu mă simt deloc în pericol”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează