INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona - Atletico Madrid 2-2 | VIDEO Quique Setien nu se teme că va fi demis: „Rezultatul e ruşinos, aşa pierdem titlul! Dar nu mă simt deloc în pericol”

foto: Guliver/Getty Images +14   FOTO
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 01 iulie 2020 10:56 / Actualizat miercuri, 01 iulie 2020 11:12

Antrenorul Quique Setién e complet rupt de realitate după al doilea egal la rând al Barcelonei în La Liga, 2-2 cu Atletico Madrid: „Echipa a făcut un meci mare şi sunt satisfăcut de joc, ne-a lipsit doar victoria. Mă simt susţinut de vestiar”.

„Barcelona ridică steagul alb” şi „îi lasă drum liber Madridului” spre titlu, titrează cele două ziare din Capitala Spaniei, după al doilea 2-2 la rând şi a treia remiză în ultimele patru etape din LaLiga. 

Egalul cu Atlético, de pe Camp Nou, a venit după un derby echilibrat şi trepidant, cu toate reuşitele din faze fixe. Un autogol şi trei penaltyuri. Dar şi cu aceeaşi imagine a rupturii antrenorului de echipă şi de realitatea tot mai sumbră pentru catalani: „Rezultatul e ruşinos, aşa nu vom câştiga campionatul! Echipa a făcut un meci mare şi sunt destul de mulţumit de joc, ne-a lipsit doar victoria. Am susţinerea vestiarului şi nu mă simt absolut deloc în pericol”.

69 la sutăe randamentul victoriilor Barçei cu Setién pe bancă, 11 în 18 meciuri, restul fiind patru egaluri şi trei eşecuri. Cu Valverde antrenor, acelaşi procent, cu 16 succese, 6 remize şi 4 înfrângeri

"Nu e logic să intre în minutul 90"

Quique Setién a părut total depăşit de situaţie şi când a trebuit să forţeze succesul, mutând tardiv şi făcând schimbări ciudate şi puţine. L-a umilit pe Griezmann prin introducerea în minutul 90, în condiţiile în care Luis Suárez n-a existat pe teren! „Sunt fără cuvinte”, a reacţionat Diego Simeone, fostul său tehnician.

 Setién are altă versiune: „Nu poate juca toată lumea. Probabil că nu e logic să intre în prelungiri, dar mereu te gândeşti că va face ceva. Atlético are jucători excelenţi. S-a apărat foarte bine, a închis spaţiile şi nu ne-a fost uşor”.

20de meciuri fără victorie, 13 eşecuri şi 5 egaluri, este seria lui Atlético în campionat împotriva Barcelonei

„Pedeapsă maximă”

Pe de altă parte, presa catalană a luat iar foc. "Cronica unei morţi anunţate", scrie jurnalul Sport. Iar Mundo Deportivo confirmă cu „Pedeapsă maximă”, acuzând repetarea primei lovituri de la 11 metri ratată de Diego Costa şi transformată apoi de Saúl, pentru cei câţiva centimetri pe care Ter Stegen nu i-a avut la un picior pe linia porţii. Dar mai ales pentru un alt penalty refuzat Barçei la faultul asupra lui Pique la 2-2, la care VAR-ul Mateu Lahoz n-a mai intervenit, precum la greşelile stupide comise în careu de Piqué, Felipe şi Semedo. 

Citește și alte știri din La Liga

VIDEO + FOTO X pentru Real! Catalanii se împiedică și de Atletico, după un derby spectaculos cu 4 goluri și 3 penalty-uri » Clasamentul ACUM

Stare de alarmă la Barcelona: conducătorii s-au dus acasă la Setien! Cine e gata să îi ia locul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează