INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Stare de alarmă la Barcelona: conducătorii s-au dus acasă la Setien! Cine e gata să îi ia locul

Quique Setien poate pleca de la Barcelona  // FOTO: Guliver/GettyImages +7   FOTO
Quique Setien poate pleca de la Barcelona // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 30 iunie 2020 12:47 / Actualizat marti, 30 iunie 2020 13:44

Președintele clubului Barcelona și alți trei oficiali blaugrana l-au anunțat pe Setien că îl susțin cât vor fi rezultate. La primul pas greșit, va fi demis! Ar fi al doilea tehnician concediat în acest an pe ”Camp Nou”.

Incendiul e tot mai mare pe „Camp Nou". Jucătorii s-au certat cu antrenorul Quique Setién și cu secundul său, Eder Sarabia. Și în vestiar, imediat după meciul de la Vigo, și pe teren, la antrenament, și într-o altă ședință la centrul sportiv „Joan Gamper". 

Nu-i mai acceptă, nu le mai ascultă sfaturile. Iar Messi e cel mai nemulțumit de joc, de rezultate, de cele patru puncte pierdute în ultimele două deplasări (0-0 cu Sevilla și 2-2 Celta). 

Antrenorul echipei secunde va fi interimar 

Disperat să liniștească lucrurile, președintele clubului s-a dus luni seară acasă la Quique Setién, a anunțat postul de radio catalan RAC1. Nu singur, Josep Maria Bartomeu avea alături cei mai influenți oficiali: CEO-ul Òscar Grau, directorul sportiv Eric Abidal și directorul responsabil cu prima echipă, Javier Bordas.

 I-au spus că îl susțin, dar Barcelona trebuie să-și revină. În caz contrar, la primul pas greșit, într-o săptămână cu cele mai dificile partide (Atlético și Villarreal), va fi al doilea tehnician demis la formația blaugrana în acest an, după Ernesto Valverde, concediat în ianuarie. 

Stare de alarmă la Barcelona: conducătorii s-au dus acasă la Setien! Cine e gata să îi ia locul
Garcia Pimienta, antrenorul Barcelonei B

Potrivit AS, Bartomeu are un nume gata să devină interimar până la sfârșitul sezonului: García Pimienta, antrenorul Barçei B.

FOTO. Imagini spectaculoase de la Barcelona - Celta Vigo 

+3 FOTO

Citește mai multe știri din La Liga: 

OFICIAL Barcelona a anunțat transferul lui Miralem Pjanic + un jucător al catalanilor s-a înțeles cu Juventus!

Karim Benzema, în cel mai bun moment al carierei! „Dacă Messi nu mai e cel mai bun din La Liga?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
883758598355956
Adrian Fulgos  •  30 Iunie 2020, 18:00

Nu numai Setién ar trebuii să plece, dar şi Bartolomeu si Abidal incep să scîrțîie bine de tot. Minți noi, proaspete. Tiki-taka este un still frumos, dar pe ducă. Posesia este bună cind finalizezi. Foarte putine suturi din afara careului pentru o echipa cum este Barça. Transferurile in ultimii ani au fost jenante. Messi este geniu, dar kilometrajul l-a dat peste cap de citeva ori. Fara el, Barça devine echipă fara multe orizonturi. Suarez mai mult nu este decit este. Greu de crezut că Real pierde campionatul anul acesta. Au antrenor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează