INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VALENCIA

Golurile marcate lui Coman i-au convins pe oficialii Valenciei să-l cumpere pe Jovanovici!

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2009 00:00

Chiar dacă după jocul cu România din weekend a promis că va rămîne la Standard Liege pînă la finalul stagiunii, viitorul lui Milan Jovanovici pare să-l apropie pe internaţionalul sîrb de Primera Division, acolo unde este cerut insistent de Valencia.

Liber de contract în vara lui 2010, Jovanovici poate să semneze în Ianuarie cu orice grupare interesată de serviciile sale, iar Standard pare tentată să-i acorde transferul chiar din iarnă pentru a mai putea beneficia de compensaţii financiare. Agentul lui Jovanovici, Zoran Stojadinovici, a confirnat negocierile, dezvăluind chiar că Valencia i-a oferit clientului său un contract pe 3 ani şi jumătate în valoare de 4,5 milioane de euro.

Milan Jovanovici, 28 de ani, a înscris de două ori în poarta lui Dani Coman la Belgrad şi i-a convins definitiv pe oficialii "liliecilor" că este omul potrivit pentru ambiţiile echipei de pe Mestalla.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  13 Octombrie 2009, 17:17

Golurile ar fi trebuit sa-l convinga pe Razvan Lucescu sa aduca alt portar la nationala!

 •  13 Octombrie 2009, 17:15

Si bunica scotea unul, cel putin! Cum sa ai portar de 1.80 la nationala?

alamaremah
alamaremah  •  13 Octombrie 2009, 17:04

28 de ani :o

Vezi toate comentariile (5)
Comentează