INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

GONZALO HIGUAIN. Cine face afaceri mai proaste ca AC Milan? 2,2 milioane pentru un gol, 687 de minute fără gol

Gonzalo Higuain, îmbrățișat de coechipieri, foto: Guliver/gettyimages
Gonzalo Higuain, îmbrățișat de coechipieri, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 18 ianuarie 2019 10:00

Milan a cheltuit în șase luni 17,5 milioane E pentru împrumutul și salariul atacantului argentinian, care pleacă la Chelsea după ce-a reușit să marcheze doar de opt ori în rossonero.

Gonzalo Higuaín continuă blestemul numărului 9 la Milan, conform căruia niciun atacant de la Pippo Inzaghi nu s-a impus pe San Siro și a plecat.

Rossonerii au cheltuit enorm în șase luni cu atacantul argentinian, 17,5 milioane de euro pentru împrumutul de la Juventus și salariul brut în acest sezon. În schimb, Pipita a reușit numai opt goluri în 22 de meciuri din toate competițiile. În medie, 2.187.500 a costat fiecare reușită a sa!

687 de minute fără gol

Două luni a fost perioada cea mai neagră la Milan, fără gol din 30 de șuturi!, Pipta ratând inclusiv un penalty contra lui Juventus, derby în care a și fost eliminat. A încheiat anul trecut cu reușita contra lui SPAL, ultima pentru Milan înaintea transferului în Premier League.

Acest tur de campionat e cel mai slab făcut de când a venit în 2013 în Serie A, ratând 5 jocuri din cauza accidentărilor ori suspendării și titularizarea la despărțire, Supercupa cu Juve. Febra mutării a fost mai mare, Higuaín urmând să facă azi vizita medicală la Chelsea.

6 goluriîn 15 meciuri din Serie A are Higuaín la Milan. A mai înscris în Europa League cu Dudelange și Olympiakos și a fost eliminat o dată

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  18 Ianuarie 2019, 13:10

Lasa ca a fost Ibrahimovic nr 9 chiar daca evolua cu nr 11 si a iesit golgheter & campion :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează