INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

GOZTEPE - GAZIANTEP 2-2. Marius Șumudică își pune jucătorii la zid: „Nu pot să înțeleg asta! Este trist”

Marius Șumudică, 49 de ani, antrenorul lui Gaziantep, a vorbit după meciul echipei sale cu Goztepe, scor 2-2, din etapa cu numărul 3 a campionatului Turciei. +7   FOTO
Marius Șumudică, 49 de ani, antrenorul lui Gaziantep, a vorbit după meciul echipei sale cu Goztepe, scor 2-2, din etapa cu numărul 3 a campionatului Turciei.

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 septembrie 2020 21:32 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 21:38

Marius Șumudică, 49 de ani, antrenorul lui Gaziantep, a vorbit după meciul echipei sale cu Goztepe, scor 2-2, din etapa cu numărul 3 a campionatului Turciei.

Vezi AICI programul etapei #3 din Turcia

Jucătorii mei atacă în mod constant numai după ce suntem conduși. Nu pot să înțeleg asta! În momentul în care conduceam, mai puteam marca, puteam face 3-1, chiar 4-1. Am ratat din situații clare, trebuia să fim mai abili în fața porții. 

După, adversarii și-au asumat riscuri pe final. Este trist pentru noi să încheiem acest meci la egalitate. Ambele echipe ar fi putut câștiga”, a declarat Șumudică.

+3 FOTO

Alex Maxim, decisiv din nou pentru Gaziantep

Fără Maxim, ar fi fost a doua înfrângere pentru românii lui Șumudică. În minutul 90, la scorul de 2-1 pentru Goztepe, Maxim a primit mingea la marginea careului, încercând să pătrundă prin dribling. Un fundaș i-a barat calea cu piciorul și penalty-ul era inevitabil. 

O lovitură de pedeapsă transformată sigur de Maxim. Primul său gol în noul sezon. Jocul intrase deja în prelungiri. 2-2, final. Urmează altă confruntare extrem de dificilă pentru Gaziantep: acasă, cu Trabzonspor, pe 2 octombrie.

VIDEO Marius Șumudică: „E greu! În câțiva ani vreau să mă las de antrenorat!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Echipa lui Lampard revine uluitor, după ce a fost condusă cu 3-0 la pauză nou-promovata WBA!

Ronald Koeman se apără după transferul lui Luis Suarez: „A fost decizia clubului” » Ce spune despre reacția lui Messi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1094710014014941
Vasile Marin Cosmulescu  •  26 Septembrie 2020, 23:00

Sumibet este vina antrenorului când pierde echipa și metitul lui când câștigă. Altfel spus, tu primești banii ca in manager și trebuie să îi pregătești și să alegi cea mai bună formulă. Eram sigur că nu-ti va ieși iar, dar mai mult nu te va prinde primăvara acolo. Așa că edte bine să te întorci la Rapid.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează