INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Griezmann a provocat un adevărat cutremur la Barcelona! Pique, mesaj incredibil

Gerard Pique vs. Antoine Griezmann
(foto: Guliver/Getty Images)
Gerard Pique vs. Antoine Griezmann (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Gabriel DumitruJURNALISPORT - Publicat vineri, 15 iunie 2018 16:20

Antoine Griezmann a decis să continue alături Atletico Madrid în ciuda ofertei venite de la Barcelona, dar acest lucru ar putea genera un adevărat cutremur la echipa catalană.

Francezul a ales să-şi anunţe rămânerea la trupa antrenată de către Diego Simeone în cadrul unui documentar numit „Decizia” creat de către televiziunea spaniolă Movistar.

Interesant este însă faptul că anunțul lui Griezmann se aseamănă cu modul în care şi-a anunţat plecarea LeBron James de la Miami Heat și a fost gândit şi creat de către Marc Pique, fratele lui Gerard Pique, unul dintre cei mai importanţi jucători de la Barcelona.

Fundaşul trupei de pe Camp Nou a avut şi două comentarii pe reţelele de socializare în urma deciziei lui Antoine Griezmann, iar acest lucru se pare că i-a deranjat pe oficialii Barcelonei.

"Un alt mod de a vedea viaţa de fotbalist şi toate îndoielile care rezultă din ea, pentru a lua cea mai importantă decizie din carieră. Multumesc lui Antoine Griezmann pentru ultimele săptămâni. Ai decis să rămâi la Atletico şi sper să-ți meargă excelent în acest sezon", a fost primul mesaj transmis de Pique.

Stoperul naţionalei iberice avea să revină mai târziu cu un alt mesaj sugestiv cu privire la decizia lui Griezmann: "Şi reţine un lucru, vor exista oameni care te vor critica, pentru că tot ceea ce este nou poate genera respingere. Totuşi, cel mai important lucru care se desprinde din decizia lui Griezmann este că nu tot ceea ce încearcă unii să vândă este adevărat. Noapte bună!", a încheiat Pique.

sursa: sport-english.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează