CAMPIONATE    •   CONFLICT

Guardiola a răspuns acuzaţiilor de rasism lansate de Yaya Toure: "O minciună, iar el ştie asta!"

foto: reuters

foto: reuters

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT Luni, 11 Iunie

Pep Guardiola (47 de ani), managerul lui Manchester City, a răspuns acuzaţiilor de rasism lansate de Yaya Toure, fostul său elev de la "cetăţeni" şi FC Barcelona, spunând că totul este o minciună.Mijlocaşul ivorian, în vârstă de 35 de ani, şi-a încheiat contractul cu Manchester City după ce a prins foarte puţine minute în sezonul recent încheiat. Toure a fost folosit în doar 10 partide din Premier League, într-una singură fiind titular.

Într-un interviu acordat France Football, acesta a declarat că Guardiola îi tratează în mod diferit pe africani faţă de ceilalţi jucători, fapt care, susţine acesta, s-ar fi întâmplat şi la Barcelona, nu doar la Manchester City.

"Este o minciună, iar el ştie asta. Am fost împreună doi ani şi abia acum vine să spună aceste lucruri. Nu mi-a spus niciodată asta faţă în faţă", a fost răspunsul lui Pep Guardiola, într-un interviu pentru postul catalan TV3.

Cei doi au lucrat două sezoane împreună la FC Barcelona, în intervalul 2008-2010, perioadă în care Toure era om de bază la "catalani" şi obţinea mai multe trofee importante precum Liga Campionilor sau două titluri în La Liga. În 2016, drumurile acestora s-au întâlnit din nou, Guardiola semnând cu Manchester City.

sursa: skysports.com

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase