INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Guardiola a vrut să-l reprofileze pe Manuel Neuer! Rummenigge s-a opus!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 februarie 2020 15:43

Pep Guardiola este protagonistul unei întamplări relatate de către președintele lui Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge. 

În perioada 2013-2016, Guardiola a condus echipa bavareză, cu care a caștigat 7 trofee și a dus-o doi ani la rând în semnifinalele Uefa Champions League. 

Potrivit președintelui lui Bayern Munchen, într-un an în care echipa își asigurase câștigarea titlului în Bundesliga, Guardiola a venit cu o idee nemaiîntâlnită. Pep a vrut să îl introducă pe portarul Manuel Neueur pe postul de mijlocaș într-un meci din campionat, însă a fost oprit de către staff pentru a nu desconsidera adversarul. 

Manuel Neuer (33 ani) este titularul de drept între buturile lui Bayern de peste opt ani. Portarul german este cunoscut drept un jucător dinamic, nonconformist care își asumă multe riscuri în timpul jocului, iar ieșirile din afara careului de 16 metri îl caracterizează.

știre de Vlad Mareș

Citește și:

Jose Peseiro, ce scandal! Presa din Venezuela a „explodat” după numirea fostului antrenor al Rapidului la națională

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  05 Februarie 2020, 17:51

Pai gg a făcut ceva mult mai deosebit... i a pus pe Vintilă și pe Andronache antrenori ai echipei!!!

1992024127509850
Cantaragiu Cristinel  •  05 Februarie 2020, 16:29

Ar fi fost interesant, pe lângă faptul că e un portar fabulos,e și un tip extrem de inteligent cu un excelent joc de picior. Sunt absolut convins că ar fi fost și un jucător de câmp decent,chiar dacă cel mai probabil nu la nivelul la care este ca și goalkeeper.Da,ar fi fost ceva, dar neamțul e neamț, nu se abat de la reguli,totul trebuie să fie bine delimitat....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează