INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  POLEMICĂ

Jose Peseiro, ce scandal! Presa din Venezuela a „explodat” după numirea fostului antrenor al Rapidului la națională

Articol de - Publicat miercuri, 05 februarie 2020 14:16

Polemică la Caracas. Presa locală din Venezuela susţine că Jose Peseiro (59 de ani), fostul antrenor al Rapidului, a fost numit selecţioner de Guvern, fiind mai ieftin decât alesul Federaţiei, argentinianul Jorge Sampaoli. 

José Peseiro este noul selecţioner al Venezuelei, însă numirea lui a declanşat un scandal la Caracas. Presa locală, ziarul Balonazos, a dezvăluit că fostul antrenor al Rapidului între iunie 2008 şi ianuarie 2009 ar fi fost impus politic de Guvern. 

În dezacord cu federaţia, care deja s-ar fi înţeles pentru post cu argentinianul Jorge Sampaoli, care-şi trimisese secunzii ca să inspecteze baza de pregătire şi era aproape să semneze acordul.

Debutează cu Columbia 

Venezuela este a doua naţională din cariera de tehnician a lui Peseiro, care mai pregătise şi reprezentativa Arabiei Saudite între 2009 şi 2011. Portughezul de 59 de ani, fost şi secund la Real Madrid în sezonul 2003-2004, n-a mai rezistat mai mult de un an pe banca vreunei echipe de peste cinci ani, de la experienţa în Golf la Al Wahda, între noiembrie 2013 şi ianuarie 2015.

Principalul motiv al răsturnării de situaţie este legat, se pare, de condiţiile financiare. Peseiro reprezintă o variantă mai ieftină, ca salariu, pentru înlocurea lui Rafael Dudamel, chiar dacă nu era o prioritate. Va debuta pe 26 martie, în preliminariile CM 2022, cu Columbia.

Vezi și: 

SCHALKE - HERTHA 3-2 // FOTO Scandal rasial IMENS în Germania! Insultat de huliganii lui Schalke, Jordan Torunarigha a plâns și a vrut să iasă de pe teren

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
deusdat
deusdat  •  05 Februarie 2020, 17:31

Bine că în Venezuela Guvernul se implică, în loc să lase o federație coruptă și venală să toace banii pe lefuri și prime cu scuza că ”nu sunt publici!”.

genius
genius  •  05 Februarie 2020, 14:51

Asa s-a provaduit nazismul, in perioada de trista amintire, in Germania, prin atacuri antisemite si rasiale! Sper sa nu răsară iarasi acest gen de ineptii umane, ar fi groaznic! Mai este si exemplul din Harghita, situatie la care plavanul neamt nu a avut nicio reactie! Sportul paleste in fata unor astfel de manifestari!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează